Susannan mielestä kerjään kommentteja, olen negatiivissävyinen ja vien joulumielen.  Hän ihmettelee, miksi edes pidän blogia. Hänen mielestään kuka vaan saa tulla sivuilleni, kopioida kaiken täältä ja viedä omille sivuilleen. Hän ei tosin ymmärtänyt ollenkaan, mistä koipioinnista puhuin. Siitä, että joku tosiaan kopioi yks yhteen sivuni ja siirtää ne sellaisinaan omikseen. Eli ei siis kirjoita mitään itse, valitse fonttia, sen kokoa ja väriä, sivun pohjaa, kuvaa, asettelua...

Kommentoinnista hän rutisi, koska ei näköjään tunne sitäkään puolta. Kirjoittajanimen voi valita joko nimimerkkinä tai miten haluaa. (Minä tosin näen teistä paljonkin tietoja.) Sähköpostiosoitetta en tarvitse kuin tuossa kisassa, jotta voin ottaa yhteyttä voittajiin. Muualla sitä ei tarvita missään Vuodatuksen kommentoinnissa. Tietääkseni ainakaan. Lisäksi hänen mielestään kommenttien pitäisi näkyä kaikille. Suurin osa vain ei halua kirjoittaa täällä kaikelle kansalle! Ja jos muutan systeemiä kesken kaiken, vanhat kommentit tulisivat näkyviin. Täytyy siis tuhota kaikki vanhat jutut ja aloittaa tyhjästä, jos niin haluaa.

Hän toivoo minulle positiivisuutta elämään, vaikka uskoo sen olevan minulle tuskallista. Voi Susanna-parka, et tiedä minusta mitään! Sinulla ei ainakaan tänään ole paras päiväsi.:)

Voi olla, että nämä kaksi mahtavaa ja kaikentietävää rutisijaa saavat aikaan sen, että muutan blogin luonnetta ja tuhoan vanhat tekstit. Kukahan sitten poistaa ne kaikki roskapostit, joita sinne eittämättä tulvii? Ja jos poistan kaikki susannamaiset kommentit, alkavatko he sitten rutista sananvapautensa loukkaamisesta?

Olen pahoillani kaikkien niiden puolesta, jotka joutuvat susannien lähellä elämään! He osaavat takuuvarmasti tuhota toisten joulumielen. Minun kohdallani se ei kyllä onnistu, sorry vaan! :)))

Mutta jos kerran halutaan kommentoida näkyvästi, siitä vaan. Voi olla, etten itse sitten osallistu siihen ollenkaan. Taistelukenttä on teidän. Vain teidän.

Lähden poistamaan vanhoja juttuja, sillä tiedän, ettei niiden kommentteja ole tarkoitettu kaikkien luettaviksi.

P.S. Susanna, etsit varmaan alunperin  tätä.:)