Koska jälleen kerran löytyi ihminen, joka haluaa pitää omat runonsa vain pienen piirin tiedossa ja runoilee siis lähinnä omaan pöytälaatikkoonsa, eikä hänelle riitä, että runon alla on hänen nimensä, suljen runosivut ja laitan sinne jossain vaiheessa vain omat runoni. Sillä itse kirjoitan runoni ihan siinä tarkoituksessa, että ne myös luetaan ja lainataan toivotuksiin! Minulle ainakin on kunnia-asia, jos runoni kelpaavat.:)

Että anteeksi vain, jos tulit tänne etsimään runoja. Meitä on niin moneksi, enkä tosiaankaan ymmärrä noita, jotka kirjoittavat vain itselleen.

Hyvää jouluajan jatkoa!

 ©Jouluenkeli

1347698699_img-031d3d2c23670a6942441f83a

P.S. Eniten minua ihmetyttää, että kyseessä oleva henkilö kävi aiemmin kiittämässä siitä, että runon alla olevasta allekirjoituksesta vei suora linkki heidän verkkokauppaansa (jonka kautta he saivat asiakkaita, tiedän) ja nyt hän väitti päinvastaista. Ei kai osannut enää käyttää linkkijärjestelmää tai oli vanhuuksissaan unohtanut.;) No, eivätpä enää saa tätä kautta asiakkaita. Itse aion nauttia joulusta täysin rinnoin, enkä aio suoda ajatustakaan näille sivuille tai joulumielettömille wannabe-kirjoittajille!

P.S.2. P:lle: No en tosiaankaan aio enää mainostaa Teidän verkkokauppaanne ja siksi en kommenttiasi julkaise! Ne muut kommentit ovat ystäviltäni, jotka eivät edes halua kommenttejaan julkaistaviksi. Joten älä puutu asioihin, joista et mitään tiedä.:) Julkaisen kyllä ne kommentit, jotka sen ansaitsevat. Minun blogini, minun päätökseni - kirjoittajien toiveiden lisäksi. Yksipuolista on siksi, ettei tänne kukaan koskaan kommentoi.:D Yksi viidestätuhannesta, jos hänkään..... Mutta who cares?

74892