Tänään se on, Kurpitsajuhla. Joten hurjaa kurpitsailtaa vain! :)

Eilen tutkin viime jouluksi antamiani linkkejä eri maiden jouluihin. Piparkakkukylää aletaan Alaskassa tehdä kameroiden edessä huomenaamulla, mikäli oikein ymmärsin. Tänä vuonna aion katsoa päivittäin, miten kondiittorit sen rakentavat pala palalta. Tämän jutun vinkkejä hyväksi käyttäen pääsee seuraamaan Euroopan jouluvalmisteluja. Googleen vain nimi (esim. Winterwelt) ja sana webcam, niin pitäisi päästä jäljille.

Olen viime päivinä lukenut näitä kahta lehteä:

31.10.2013%20002-normal.jpg

Maton aion virkata sinisestä kuteesta. Sitä vain en ymmärrä, miksi kupit ja pullot tarvitsisivat suojuksia. Tai miksi enkeleillä ei ole silmiä, nenää ja suuta.

Maalla-lehden luin loppuun eilen illalla ja se lähtee kiertoon sukulaisille. Tässä lehdessä en ymmärrä sitä, miksi on sivun tai koko aukeaman kokoisia kuvia ja vain vähän juttua. Mikä valokuvakirja tämä lehti on? Pelottavaa, kun kokosivun kokoinen pikkulintu katselee vastaan, kun senkin tilan olisi voinut käyttää erilaisiin kierrätyslahjoihin ja -koristeohjeisiin tai kertoa paremmin niiden kolmen talon joulusta. Jotenkin tuli tunne, että ne on tehty kesällä ja yritetään huijata uskomaan kuvien olevan juuri viime jouluna otettuja.

Kuvassa on iso himmeli ja siitä olisi aasinsiltaa pitkin päästy himmeliohjeeseen tai vaikka sen historiaan jne.

Onneksi mukana on pajupudontaa, neuleohjeita, paperitaittelua. Ruokaohjeet ovat liian hienoja tavantallaajille. Mutta toivon mukaan 3.12. ilmestyvässä lehdessä on parempia ohjeita.:) Minä näet sorruin tilaamaan tuon lehden vuodeksi, että saamme kaksi jouluista fleecetyynyliinaa ja huopaa.

Mukavaa lokakuun viimeistä päivää eli kurpitsajuhlaa!

©1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

80627