Vastahan tuo uudenvuodenaatto oli ja nyt on jo kohta loppiainen. Meillä  joulu jatkuu nuuttiin ja kuten sanottua, jos kuusi innostuu kukkimaan, se saa olla sisällä vaikka juhannukseen!

Joulualesta ostamani amaryllis alkaa aukoa nuppujaan. Yritin valita mahdollisimman hyvän yksilön, mutta huomasin, että kaikista oli poistettu toinen vana, joten niitä oli käytetty ensin kukkakimppujen tekemiseen ja laitettu myyntiin vasta toisen kukkavarren ilmaannuttua. Vähänkö epistä.;(

Pukin pulkasta on pudonnut lahjoja sinne tänne. Itse sain uuden simpukan odottamaan, josko vanha vm-07 sattuisi simahtamaan. Siis känny. Minulle ei mitään nokialaisia kiitos, eikä mitään älypuhelimia. Ihan tavallinen puhelin vain, jolla voi soittaa, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja jossa on herätys. Muuta ei ihminen tarvitse. Minulla on radio, televisio, kamera ja tietokone ihan erikseen, niitä ei puhelimessa tarvita.

Hyasintit vetelevät viimeisiään, mutta kätken ne kesän tullen mökillä multaan. Sain myös kummitytöltäni lahjaksi kehäkukan siemeniä ja ne pääsevät ryytimaan reunoille. Kiitos, Veera, jos täällä käyt lukemassa!

Tänään keittiön ikkunalla ollut pillikynttelikkö oli simahtanut. Kaikki ledlamput olivat mustia. Roskiin pääsi se, kiitos valoisista viikoista! Nyt pitää sitten etsiä uusi ikkunavalo. Ehkä sen koristekivivalosarjan raskisin jo tilata.... Höh, enpä tilaakaan, se on loppunut jo.;( Moni muukin on huomannut sen kauneuden.

Näitä kun ostaisi neljä, saisi ensi jouluksi ikkunalle kauniit valot olkkariin ja muun ajan vuotta ne voisivat olla eri huoneissa kaunistuksena. Harmi, että niitä saa vain tavarataloista, eikä sellaista ole yli 300 km:n säteellä.:))))

Tämäkin olisi aika hempeän suloinen olkkarin verhotangon piparkakkureunuksena.Sen voisi laittaa myös pimeään nurkkaan isoon maljakkoon tai kulhoon.

Neljä kappaletta näitä sopisi jalallisten seuraksi jouluvaloiksi muihin huoneisiin.

Tämä moderni puu sopisi joulun lisäksi vaikka elokuun pimeisiin iltoihin kuistille.

Oikea tonttu-valo.;) Harmi, että tämäkin hieman erilainen kynttelikkö on jo loppunut.

Näistä olisin tehnyt jäälyhtyihin valot koko talveksi, jos olisin älynnyt olla ajoissa liikkeellä. Vähän ennen joulua oli jo myöhäistä toteuttaa sitä suunnitelmaa pihan koristamiseksi. Jos sitten ensi jouluna...

Täällä näkyy olevan hyviä tarjouksia ja vähän erilaisia tuotteita.

Tätä lumiukkovaloa olen etsinyt, mutta eipä näytä olevan enää täälläkään.

Lunta meillä riittää, olisikohan jo lähes 80 senttiä maan peitteenä. Nyt hipsin peiton alle näkemään tonttu-unia.

Lumenvalkoista viikonloppua!

©1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

83567