Nyt olen saanut melkein kaikki joulukoristeet laitettua laatikkoon. Joulukortit tosin ovat yhä keittiön ovessa, pöytäliinat paikoillaan ja voipa noita jouluesineitä putkahdella mistä vain vielä esille ja laatikkoon laitettaviksi.

Tänään vaihdoin punaisen valoverhon siniseen keittiössä, mutta pöytäliina ei vielä vaihtunut. Levynsuojatkin ovat normimallia (sinivalkoisia),  jouluiset pesty ja laitettu talteen.

Seuraavaksi pitää etsiä sinivalkoiset patalaput ja -kintaat ja laittaa jouluiset pesuun.

Joulupukkituikkulyhty meni kaappiin ja olohuoneen pöydällä oli toissailtana tällainen näkymä:

21.01.2014%20003-normal.jpg

Kovin hitaasti pukki palaa, vaikka tuokin ehti jo koko illan palaa, eikä paljon lyhentynyt. Se oli kuistilla reessä minikuusen vieressä ja linnut kävivät sitä nokkimassa, joten täytyy hävittää se ja ostaa ensi jouluksi uusi, jos sisustus sitä vaatii.

22.01.2014%20003-normal.jpg

Aamulla ihailin työhuoneeni ikkunasta vaaleanpunaista taivaanrantaa auringon noustessa. Siellä on kristallienkelini vahtimassa ja vartioimassa pikkuenkeleiden kanssa.

Kuu alkaa pienentyä, joten viikonloppuna voi taas sytyttää jäälyhtyihin tuikkuja ja kynttilöitä. Ja itse saan nukkua yöni paremmin täysikuun mentyä.;)

Kultaiset enkelit ovat lentäneet kaappien ovista nukkumaan tonttujen viereen, päiväpeite on vaihdettu vaaleanpunaiseen, ryijy on lumipesunsa saanut, jouluiset korvakorut pääsevät vaatehuoneen hyllylle odottamaan marraskuuta, kynttelikköjen joulumansetit ovat vaihtuneet ruusumansetteihin.

Ehkä viikon lopulla kaikki on paketissa ja joulu 2013 saa siirtyä muistojen joukkoon. Vaihdan joululiinat sydänkuvioihin. Tänään pesin punaiset "joulutorkkupeitot", joissa on sydämiä ja käänsin punaiset istuintyynyt niin päin, ettei tonttuja näe. Niissä kun toinen puoli on yksivärinen.:)

Mutta keinutuolissa on hyvä istua kutomassa sukkaa joululahjalangoista takan levittäessä lämpöään.

Lämpöisiä talvipäiviä!

©1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

83778