Kevättalvi näyttäytyy auringonpaisteena, hohtavina hankina ja välillä lumi- tai räntäsateina. Öisin on kirkas tähtitaivas miljoonine tähtineen, kuunpuolikaskin luo puista piiiitkät varjot lumelle. Välillä revontulet laveeraavat taivaan omilla väreillään.

Kun eilen kävimme Tontun kanssa kaupassa, näimme siellä kauniin pullon, jossa luki Seita glögiä. Emme olleet moista ennen nähneet tai maistaneet, joten olihan sitä otettava mukaan. Ale-myynnissä, vaikka viimeinen käyttöpäivä on vasta keväällä 2015. Pullo on hyvä omiksi raparperimehupulloiksi kesää varten, vaikka sen muotoa haukuttiin rumaksi jossain testissä. Minusta se on käytännöllinen.

Maistoimme sitä ja se on oikein joulunmakuinen, -tuoksuinen ja mausteinen, liian makea kylläkin minun makuuni, joten lisään siihen kuumaa vettä. Mutta tuota tulee ostettua toisenkin kerran. Ihan varmasti!

11.03.2014%20006-normal.jpg

Keittiönpöytä ei edelleenkään ole luopunut kaikista joulutavaroistaan... Korttipino on pöydänkulmalla, kynttilänjalat kynttilöineen, amaryllis jouluhameessaan, viimeiset joululautasliinat telineessään. Jouluhan on joka päivä!

Juuri tänä aamuna vein yhden eilen ostamani hajuveden pakkauksen koriin, jossa on pieniä ja kauniita rasioita, että saan alkaa ostaa niihin täytteeksi joululahjoja ensi joulua varten.;)

11.03.2014%20009-normal.jpg

Tältä maisema näyttää työhuoneeni ikkunasta juuri nyt. Ei ole postikorttimaista lumikuorrutteista maisemaa, mutta nythän on kevättalvi alkanut, joten maantie on sula ja kinokset alenneet. Lunta riittää silti.

Ehkä kaivan lumikengät tänäänkin esiin...

Aurinkoista viikkoa!

©1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

84150