Kummalliseksi on mennyt joulukalenterikisailukin tänä vuonna. Melkein kaikki kalenterikisat ovat Facebookissa ja pitää tykätä siellä ja jakaa täällä. No, ei koske sitten minua.

Tai sitten pitää kertoa koko elämäntarinansa ja kertoa, miksi sitä tai tätä.

Sitten on esim. SOS-lapsikyläkalenteri, johon pitää antaa puhelinnumero, jotta he saavat soittaa osallistujille ja jollet kerro, et voi osallistua. Omituista!

Onneksi ei ole pakko osallistua. Monissa vain on niin pienellä tekstillä se kerrottu, ettei ihan heti huomaa... Kuka nyt tieten tahtoen alistuu telemarkkinoinnille?? Ties mihin niitäkin numeroja myydään, kun saadaan kerättyä niitä hirmuiset(?) määrät. Tai ehkä tuo kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

Osa joulukalenterikisoista loppuu jo tämän viikon lopulla ja osa loppui maanantaina. Harhaanjohtavaa käyttää nimitystä joulukalenteri, jos pitää osallistua jo marraskuussa, eikä joulukuussa olekaan enää mitään.

Minusta kalenteri alkaa ensimmäisenä adventtina ja jatkuu jouluaattoon. Osa sivuun keräämistäni kalenterikisoista päättyy ennen aikojaan, joten täytyy yrittää muistaa poistaa ne sen jälkeen.

Yhtä minä taas odotan. Tippa-tonttua! Kurkin Neste Oilin sivua ja toivon kuulevani hyväntuulisen Tippa-tontun hyräilyä ja odotan sen kisaa.:)

Toivossa eläen

©1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

86440