22.11.2014%20009.jpg

Ei voisi olla kauniimpaa maisemaa kuin tällä  hetkellä on! Asumme nyt oikeassa postikorttimaisemassa, kun puut notkuvat kuurasta. Tänään tulee lunta lisää ja se pumpuloi koko maiseman uuteen valkovaippaan.

Eilen alkoivat puikot suihkia hyshys-juttuja. Tänään pitää jatkaa joulun tuomista kotiin eli laittaa lisää koristeita näkyville. Ehkä vihdoin jaksan kiivetä tikkaille ja laittaa köynnökset kattoon. Tontutkin voisi tuoda pyörimään keittiön pöydän ylle.

Enää neljä yötä pikkujouluun, kuusi adventtiin ja siihen, että Jouluradio alkaa soida. Tosin sieltä kuuluu nytkin Joulunvalo ikuinen, kokeilevat kai toimintaa.... Mutta Novan Joulunradio soi jo.;) Ja AccuRadiohan soi ympäri vuoden!

Huomasithan kisat ja joulukalenterit tuossa sivussa? En laita siihen kisoja, jotka urkkivat mieltymyksiäsi ja yrittävät pakkomyydä tuotteitaan kyllä ja ei vastauksin. Vain sellaiset, joihin itsekin voisin osallistua. En tietenkään osallistu esim. kissanruokakisaan, mutta se on "kunnollinen" kisa. Netissä on aika paljon tänä vuonna joulukisoja, joissa yritetään vain saada kohteita pakkomyynnille ja roskapostikohteita. Kannattaa käyttää puhelinnumeron kohdalla nollariviä 0000000000 ja sellaista mail-osoitetta, joka ei ole henkilökohtainen, ettei se täyty roskapostista. Jokaisella pitäisi olla nimimerkillinen kakkosmailbox kaikkia kilpailuja jms. varten.

Joulumusiikin parissa tunnelmoiden

©1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

86332