Emme me vielä raski luopua joulusta! Pikkuveli perheineen kävi eilen vierailulla ja he sanoivat meillä olevan vielä täyden joulun.;) No niin onkin. Ja koska eilen oli yli -35ºC, on vintillä niin kylmää, ettei sieltä tarkene laatikoita hakea alas. *keksii uusia tekosyitä loppuviikolle*

Eikös jossain joululaulussa lauleta, että ... se pääsiäiseen asti kestää...?? Ei tässä ole mitään kiirettä. Jotkut pitävät jouluverhot ikkunoissa koko vuoden, toiset katsovat kuusta niin kauan kuin siinä on vähänkin vihreää, jotkut elävät joulua aina. Muistan nähneeni lehtijutun naisesta, jonka koko talo oli jouluinen läpi vuoden. Joten eihän tässä ole mitään kummallista.:))))

Joululaulut soivat, joululahjaksi saadun marmorikynttilän viimeiset viisi senttiä ovat palamassa, ulkotuli on palanut päivätolkulla pihalla ja palaa niin kauan kuin kynttilänjämillä sitä voi syöttää. Tosin nyt sataa lunta hiljalleen, pakkasta on -21ºC. Se tuntuu jo ihan lauhalta eilisen jälkeen.;)

Eilen olisi ollut hyvä päivä viedä petivaatteet ulos tuulettumaan, lumipestä ryijy ja raanu. Mutten sitten ehtinyt, kun piti kutoa ja virkata. Sain omat kotisukkani valmiiksi ja nyt aloitan Tontulle uusia sukkia hänen valitsemastaan langasta.

Lähden tästä kuusen viereen kutomaan sitä sukkaa.

Joulusta yhä kiinni pitäen

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

88039