05.01.2015%20003.jpg

Hätähousut ovat kantaneet kuusen ulos uutenavuotena tai eilen, mutta me jouluihmiset nautimme joulusta viimeiseen asti. Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi. Vasta viikon päästä voi ruveta miettimään, josko sitä kuusta alkaisi riisua. Meillä kuusi todennäköisesti jää sen koristeiden riisumisen jälkeenkin vielä sisälle, kun se alkaa kukkia. Joka päivä kuusemme on saanut litran uutta, raikasta vettä ja se kiittää koristamalla itse itseään.

Koska Jouluradio ja Joulunradio lakkasivat kuulumasta, olen siirtynyt Accuradioon. Sieltä voi valita oman tyylinsä mukaista joulumusiikkia läpi vuoden ja jos joku kipale ei miellytä, sen voi ohittaa nuolesta klikkaamalla, jos on rekisteröitynyt. Minulla on auki Christmas Standards. Nyt soi White Christmas Dean Martinin laulamana.

Keittiön pöydällä palaa kolme kynttilää. Ulkona on 6,5 astetta pakkasta, lunta leijuu hiljalleen maata kohti. Sisällä on lämmintä ja tunnelmallista. Hyasintit tuoksuvat, joululaulut soivat. Tätä tunnelmaa ei voita mikään!

Taidanpa juoda mukillisen jouluteetä ja syödä yhden mansikkaisen joulutortun.

Alaskan piparikylä on vielä ehjä, mutta ehkä se pian hajotetaan....

Joulua tunnelmoiden

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

87940