18.01.2015%20001.jpg

Taivaanranta alkaa punertua ennen auringonnousua (klo 10:54). Lumisateiden jälkeen on  mukavaa seurata taivasta ja sen värejä pakkasen kiristyessä. Nyt on kohta -10ºC ja siitä se kiristyy vielä vähintään 20 astetta viikon aikana. Eli aurinkoisia pakkaspäiviä on luvassa.

Niinpä olen vaihtanut ikkunoihin lasiprismaketjuja ja helmisydämiä. Jotain kirkasta ja talvista tonttujen tilalle.

Kaikki joulukoristeet odottavat pakkaamistaan. Kuistin pikkukuuset ovat kuivuneet kylppärissä kuurastaan. Äsken huomasin, että olkkarin ikkunoissa on vielä hopeiset ikkunatarrat kelloineen. Ne pitää ottaa irti ja laittaa myös omaan kasaansa.

Yhden asian olen päättänyt tehdä ensi jouluna toisin kuin ikinä ennen: tuomme kuusen sisälle jo adventtina, koristelemme sen ja nautimme siitä nuuttiin asti koristeineen kaikkineen!!!! Miksi pitäisi tyytyä vain ihailemaan kauppojen, virastojen ja pihojen kuusia aattoon asti, kun voi tuoda oman kuusensa sisälle jo adventtina ja ottaa siitä kaiken ilon irti???!!

Olen yrittänyt etsiä nettikaupoista niitä pinkkejä kuusenkoristepalloja, mutta ei ole enää. Biltemasta Tonttu tilasikin 6 pakettia, kun niitä oli tilattavissa, muttei niitä koskaan tullut muun tilauksen yhteydessä Olivat loppu ja rahat palautettiin. ;( Joten on jatkettava etsintää. Saa vinkata, jos jostain löytyy.

Laitanpa Accuradion joululevyt soimaan.;)

Tunnelmoiden

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

88132