rukousenkeli.jpg

Vuosi on vaihtunut. Onneksi täällä ei paljon rahaa poltettu savuna ilmaan paukkeen kera. Eivät nurkat jytisseet ja valvottaneet paria päivää ja yötä. Vaikka niiden laillinen amupumisaika on vain 8 tuntia, silti pauke alkaa kaupungeissa jo pari päivää ennen ja jatkuu pitkälle tammikuuhun. Vanhemmat kun vähät välittävät ohjeista, vaan ostavat ja antavat niitä lastensa käyttöön. Opettaisivat myös siivoamaan jälkensä.... Aivan kamalaa on se sotku, joka uudenvuodenyön jäljiltä yleensä on. Mutta onneksi täällä "korvessa" ei ole niitä ongelmia.:)

Olen parin päivän ajan syöttänyt isoa ulkotulta antamalla sille kynttilänjämiä ja pakkasella palamatta jääneitä öljykynttilöiden loppuja. Nyt se sammui, kun tuiskutti lunta. No, jatketaan huomenna, ellei sada lunta.

Joka päivä vaihdan uudet kynttilät lyhtyihin, sillä aion polttaa ne varastot loppuun nyt pilvisellä ilmalla. Pian on täysikuun aika, joten silloin on turha yrittää kilpailla kuun kanssa.

Kaupassa oli jouluale -50%. Ostin hyasintteja ja oveen uuden kranssin käpyineen. Paljon muuta en ehtinyt napata mukaani, kun hyllyjä jo tyhjennettiin varaston puolelle. Onneksi on nettikaupat.;)

Kello on jo vaikka mitä. Taitaa olla parasta kipittää sänkyä kohti. Mikä helpotus, ettei tarvitse nousta aikaisin, vaan saa nukkua niin kauan kuin haluttaa.

Onnea uudelle vuodelle!

toivottaa

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

87880