liebsteraward1.jpg

Sain tämän tunnustuksen Merry Christmas- blogista.

Tunnustuksen ideana on uusien ja tuoreiden blogien löytyminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.

Ideana on:
1. Kiittää sinut nimennyttä bloggaajaa ja laittaa linkki hänen blogiinsa.
2. Vastata sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimetä ja linkata 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksiä 11 uutta kysymystä blogisteille.

Kiitos! Vaikka blogini ei olekaan tuore, enkä kerää seuraajia, vaan olen yksityisenä blogina täällä, joten minua ei mistään listoista pitäisi enää löytyä.;) Väsyin siihen ainaiseen kiusaamiseen, kateuteen, kopioimiseen yms. Pidän tätä enää omien blogituttujeni iloksi, jotka tänne osaavat mainostamattakin.

Toki ilolla vastaanotin tämän tunnustuksen ja vastaan annettuihin kysymyksiin, vaikken jatkakaan tätä kenellekään.

1.Koska aloitat joulun laitoin kotiisi?  Pikkujouluna.

2.Joulukuun 1päivän perinne tai se jokin juttu mikä sinulle kuuluu siihen? Vanhanaikaisen kuvajoulukalenterin ekan luukun avaaminen.

3.Kokeiletko uusia ruokia joulupöydässä? Kyllä, aina silloin tällöin, etten kangistuisi kaavoihin ja tekisin uusia löytöjä.

4.Lahjat kuusen alle vai pukin konttiin? Kuusen alle. Siinä ne ovat kauniina koristeina aattoon asti.

5.Tekokuusi vai aito? Aito nyt, kun ei enää ole kotona asuvia allergisia lapsia.

6.Joulukuun suosikki päivämäärä ja miksi? 23.12. klo 00:00, jolloin joulu alkaa meillä syntymäpäiväni myötä.

7.Kinkku vai kalkkuna? Jos näistä kahdesta pitää valita, niin kinkku, mutta muuten poro.

8.Enkelikello vai piparkakkutalo? Enkelikello. Siinä on kaunis ääni ja se tuo mieleen muistoja.

9.Suosikki joulun resepti?Voi olla jokin herkun ohje tai suolaisen taikka ihan vaan mikä on mielestäsi hyvä ohje jouluun. Älä stressaa! Joulu tulee, vaikket sen eteen mitään tekisi. Ja sitä paitsi, joulu on enemmänkin mielen tila.

10.Tuleeko joulu ilman lunta? Ei! Ja nyt ei enää tarvitse pelätä mustia jouluja, kun olen päässyt asumaan takaisin Joulupukinmaahan.♥

11.Jouluradio vai joululevyt? Molemmat siinä vaiheessa, kun Jouluradio alkaa toistaa itseään, kun sitä kuuntelee yötä päivää. Yleensä joululevyjen kuuntelu alkaa elokuussa, kun illat alkavat pimentyä ja valoja on nurkissa tuomassa tunnelmaa.... Silloin tulee eittämättä eka joulufiilis.;)

Kiitos tästä, joulumammax2!

Niin, ja muistakaa kirjata ihmisten puheista ylös ne vinkit, jotka auttavat joululahjojen suunnittelussa. Halvimmalla niitä saa hankittua nyt, kun kesän tavarat myydään pois syksyn ja talven alta ja siinä menevät halvalla ne viime joulultakin jääneet tavarat kaupan nurkista.;)

Viime perjantaina otimme ekat kyntteliköt esiin ja esim. joulubambi loistaa telkkunurkassa, punaiset sydämet kulhossaan kaiuttimen päällä ja se kynttelikkö keittiössä keltaisine kukkamansetteineen. Jääpuikkoketjua ei oikein vielä viitsi kuistin katonreunassa sytyttää.:)))) Ensin saa valokräkypuu ja iso paju valonsa. Puolet kesästä on vielä edessä päin ja luvassa on pitkä lämmin syksy.

Pimeitä iltoja odotellen

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

89085