PB210010.jpg

Kun pääsimme lumisateista, jotka yhä painavat puita alaspäin taakkansa alla, alkoivat pakkaset. Eilen mittari posotti yli -25ºC. Samanlaista on luvassa tänään.

Heräsin puoli viideltä ja kyllä keittiö tuntuu kolealta. Sisälämpömittarissa oli +17ºC, mutta nyt tuli räiskyy hellanpesässä ja kohta laitan puuron kiehumaan.

Kanadassa rakennetaan jo piparikylää. Kun klikkaat kuvan yläpuolella olevaa karkkitikkua, näet kylän toisesta kulmasta. Kolmen karkkitikun napista tulee timelaps-video.

Eilen katselimme netin kautta Napapiirin joulunavajaisia. Viikon päästä Gävlen olkipukkikin alkaa valmistua. Ehkä jo perjantaina...

Ei sitten paljon kisoja ole tullut linkkilistaan, kun se jokavuotinen suomalainen joulukin on pilattu. Siellä pääsee osallistumaan päivittäin vain, jos on lärvikirjalainen. En siis mainosta sitä enää. Kierrän kaukaa kaikki sellaiset asiat, jotka vaativat Facebookia, Instagramia, Twitteriä tai muita aikasyöppöjä! Olkoot, osaan kyllä olla ilmankin.

Ehkä kuitenkin joku joulukisa ja -kalenteri on kunnollinen, jotta niitä voi mainostaa.

Ajatella; ensi sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti ja Hoosianna-bongauspäivä! ;)

Jouluradio soi taas täällä, kunhan aika koittaa. Tosin sieltä voi jo kuunnella Kauneimmat joululaulut-kanavaa tai Lasten jouluradiota, Klassista ja muita. Siinä vasemmalla ylhäällä kun on se pyöreä punainen pallo, jossa lukee Jouluradio.fi, niin klikkaa oikealle osoittavaa nuolta, jotta kanava vaihtuu Julradion tjm. Sitten laitat keskellä olevasta valkoisesta pallosta soittimen soimaan. Kanavaa voit vaihdella siitä vasemmalla olevasta nuolesta. Se vironkielinen on viimeinen ja joudut vaihtamaan kanavaa vasemman puoleisesta nuolesta saadaksesi ne suomenkieliset kuulumaan. Rouheat joulut, Xmas sun muut. Minulla soi Kauneimmat joululaulut. En tosin tykkää yhtään noista uusista sovituksista, joita siellä tulee tutuista joululauluista. Ehkä siirryn Lasten jouluradioon.... Edit-täti: Radiokanavat vaihtuvat myös ylimpänä vasemmalla olevia pieniä palloja painamalla.

Suloista sunnuntaita adventtia odotellen!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

P.S. Lasten jouluradiosta kuulin juuri ekan Hoosiannan!!

89528