Täällä se soi, Iskelmän jouluradio. (Mutta kaataa jatkuvasti sivut ainakin minulla.) Siellä oli kyllä joku Eskimon joulukalenteri, mutta kun linkki vie vain vanhan kalenterin tuloksiin, eikä mistään näe, onko se uusi ja tämänvuotinen, en uskalla sitä tänne lisätä. Katsotaan joskus uudestaan. Kun koontiohjelma suosituimmista joululauluista tulee uusintana ke 24.12., ei se voi olla tämän vuotinen kisa. Minun laskujeni mukaan aatto on tänä vuonna torstaina....

Novan Joulunradiota en saa vielä kuulumaan, mutta ehkä sekin alkaa toimia piakkoin.

Viikonloppuna varmaan suurin osa joulukisoista ilmestyy nettiin ja saa alkaa liittää enemmän linkkejä sopiviin kisoihin. Tai jos jotkut ovat oikein "ilkeitä", he laittavat ne näkyviin vasta 1.12. ;) Mutta onhan tässä aikaa etsiä ja odotella, kun joulusiivous on tehty ja eka lahjapakettikin on kuusen alla odottamassa joulua.

Tylypahkan joulukalenterista en ole varma, mikä se on, mutta laitan linkin tähän ja seuraan asiaa.

Wanhan Raahen joulukalenteria voinee seurata, vaikkei lärvikirjassa olekaan. Katsotaan tämäkin myöhemmin uudestaan.

Linnoituksen Wanhojen talojen joulukalenteri-ikkunoita voinee seurata heidän sivuiltaan. Ehkä... tarkistetaan asia myöhemmin.

Pilke päiväkodit Oy:n joulukalenteri on lärvikirjassa ja tarkistan myöhemmin, voiko sitä seurata julkisesti vai onko se vain facebookilaisille tarkoitettu.

Nyt vain nautiskellaan jouluisesta olosta!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

P.S. Olkipukkia tehdään jo Gävlessä ja piparikylä on pitkällä Kanadassa.

89559