PB120001.jpg

Tänään Tonttu kiikutti postilaatikostamme meidän ensimmäisen joulukalenterimme tälle vuodelle. Sen lisäksi, että saamme avata luukun joka aamu, voimme myös jännittää joka päivä arvottavia lahjoja. Jokaisessa kalenterissa kun on oma numerosarjansa, joka osallistuu arvontaan. Jeee!

Viime tai toissa vuonna näin siskoni sivulla linkin jonnekin, josta sai tilata pääsiäis- ja joulupaperitauluja jms. Mutta enhän minä enää sitä muista, missä se oli. Sieltä ehkä saisi kimallekoristeisen enkeli-joulukuvakalenterin. Sellaisen vanhanaikaisen.♥ Pitää joku ilta etsiä se linkki. Kaipa sen jollekin sivulleni tallensin.

Pitäisi ja pitäisi... pitäisi tarkistaa kaikki vanhat sivut täälläkin ja poistella toimimattomia linkkejä yms., mutta ei vain ole huvittanut. Olisi niin paljon muutakin sillä pitäisi-listalla.:)

Sain myös Tontulta ensi vuoden kalenterin, joka alkaa jo tämän kuun viimeisestä päivästä. Tuunasin sen parin vuoden takaisen joulupostimerkin reunoissa olleilla tarroilla. Kun postimerkit on käytetty, niiden ympärillä olevat kuvat voi käyttää myös koristeina.

Lunta on tullut lisää, pääsemme jo varmasti yli 20 sentin. Ja lisää tulee yöllä, huominen on välipäivä ja sitten se alkaa taas. Ihanaa! Antaa tulla vaan!

Ulkona kynttilä palaa lyhdyssä ja näyttää tontuille tietä...

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

89434