Joulukuun 9. päivä 2015

Ja sitten kurkkaus paperikalenteriin, hetkinen. Siellä orava matkustaa tontun lakin päällä.

PB210004.jpg

Joulupallot ovat niin kauniita, että niillä voi koristella kotiaan muulloinkin kuin jouluna. Kotitonttu Hipsu kertoi, että kullanväriset pallot ovat monena vuotena olleet koristeina läpi koko vuoden läpinäkyvässä pyöreässä laatikossaan.

Tänä vuonna hopeiset ja pinkit pallot laitettiin tarjottimelle. Parina viime vuotena iso lasinen boolimalja on ollut täynnä kultaisia palloja ja välillä niiden joukossa on ollut ledvalosarja.

Palloja voi tehdä itsekin paperista.

Viime vuonna tänne ostettiin joulukuusen muotoinen rasia, joka on täynnä kultaisia palloja ja se on nyt pikkujoulukuusen alla koristeena. Pieni punamekkoinen enkeli sen minulle kertoi lentäessään ohitseni matkalla ikkunalaudalle katsomaan pihakoivun oksalla loistavaa lyhtyä. Siellä sisällä on neljän päivän kynttilä ja se ehtinee palaa loppuun ennen viikonlopun pakkasia. Pakkasellahan niitä ei kannata viedä ulos palamaan tai niihin tulee vain keskelle reikä ja sivut jäävät palamatta. Kaiken sen palamatta jääneen seoksen voi toki uusiokäyttää ihan muualla. Kerron siitä myöhemmin tarkemmin

lupaa

Tonttutytt%C3%B6%20Ailakki.jpg

89738