Sydäntalven kuukaudet ovat menneet ja on alkanut kevättalvi. Lunta on yli metri ja lisää sataa.

Jaloritarinkukasta poistin juuri ne kaksi kukkinutta kukkaa, kaksi on aukeamassa ja yksi nuppu odottaa vuoroaan. Marraskuunkaktus leikkii pääsiäiskaktusta ja aikoo alkaa kukkimisen.

Lumitöitä on riittänyt, nyt aletaan siitä nauttia eli on hiihdelty soilla ja metsissä. Tonttu on kolme-neljä kertaa käynyt poistamassa lumet mökkimaisemissa ja kummasti sitä kertyy 30 senttiä parissa viikossa aina uudestaan ja uudestaan. Sitä se oikea talvi on. :)

Kevät näkyy myös Viron luontokameroissa, joita katselen lähes päivittäin.

Eilen hain oksia maljakkoon, jotta viherrys ehtii ennen pääsiäistä. Koristeet on jo viikonloppuna laitettu ikkunoihin, seinille ja pöydille. Dropsin pääsiäiskalenteri avautuu perjantaina.

Kirjastokortti on hankittu, mutta ei sieltä mitään luettavaa tullut hankittua, oikeastaan sukkaohjeita vain. Mutta lupaukseni mukaan hankin aiemmin lukemista, huutonetistä, ja luin kutomisen välissä yli 20 kirjaa. Nyt voi taas keskittyä opettelemaan uusia asioita puikoilla kilkutellen.;)

Yhden uuden asian jo opettelinkin, kun tein klipsuista itselleni vyön. Se tosin on virkkausta, mutta uusi tekniikka kuitenkin. Ehkä teen joulukuuseen tähtiä niiden avulla.....

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90141