Piparit olivat niin hyviä, että ne loppuivat jo. Oli siis pakko tehdä toinen taikinasatsi.

Tänään otin jouluastiastonkin käyttöön. Mitä niitä turhaan pitää kaapissa pölyyntymässä, kun kerran niistä voi syödäkin?! Tuleepa nyt käytettyä ainakin kolme kuukautta, joten kyllä ne hintansa tienaavat. ;) Laitoin jopa saman sarjan kynttilänjalkoihin freesiantuoksuiset kynttilät pöydälle ja pienet kulhot saavat toimia teesihtialustoina. Joulumukit ja lasit saavat vielä odottaa.

Ja koska noissa on kultausta, niitä ei voi käyttää mikrossa, joten pari tavallista lautasta jätin kuivauskaappiin sitä varten.

Kuun vaihteessa laitan liedelle jouluiset levynsuojukset. Ne alkavat olla jo aika kuluneita, mutta enpä ole sopivaa sarjaa mistään löytänyt niiden tilalle, joten ne joutuvat palvelemaan vielä kauan. Olen tänäänkin yrittänyt etsiä sellaisia nettikaupoista, mutta vain vanhoja Myrnia ja Finellin ruskeita sarjoja on tarjolla.

Tänään olen kutoessani kuunnellut paljon joululauluja youtubesta.

Päivällä laitoin ikkunoihin kaikki itsetarttuvat lumihiutaleet narraamaan lunta maahan. Saisivat ne enkelit jo aloittaa sen tyynysodan siellä pilvissä, että tänne maahan leijailisi lumihöyheniä.

Nyt taidan mennä maistelemaan piparitaikinaa..... ;)

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90535