Tänään vaihdoin keittiön tuoleihin punaiset päälliset. Niiden toinen puoli on puolukanpunainen ja toisella puolella on tonttuja.

Pitänee tehdä tänään kolmas piparitaikinasatsi.... kun piparit loppuivat jo pari päivää sitten. Taas. ;)

Äsken soi ovikello ja pieni noita sanoi, että karkki tai kepponen. Ei meillä ole koskaan tuollaisia olentoja ennen käynyt, enkä ollut osannut edes varautua! Kun mielestäni se ei kuulu suomalaiseen kekriperinteeseen. Karkin sijaan hän sai satsumia. Ainoa hyvä puoli oli se, että hän sentään kulki melkein oikeaan aikaan, kun kurpitsajuhla/kekri on ensi maanantaina.:) Se on AINA lokakuun viimeisenä päivänä, eikä liikkuen pyhäinpäivänaattona! Toisaalta, pyhäinpäivä on nykyisin väärässä paikassa kalenterissa, kun työnantajat määräävät nykyisin arkipyhistäkin. ;(

Sunnuntaina jotkut palaavat takaisin normaaliaikaan. Jossain luki, että talviaikaan, mutta ei se mikään talviaika ole, vaan se normaaliaika, joka on ja pysyy, vaikka viisareita kuinka siirrettäisiin eessuntaas! Minun ei tarvitse siirrellä viisareita, olen aina oikeassa ajassa. Säästynen siis sydänkohtaukselta.

Mutta nyt lähden siirapin keittoon.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90607