Minulla soi koko  yön Jouluradio. Nyt aamulla, kun sitä kuuntelin, jouduin monta kertaa vaihtamaan toiseen jouluradiokanavaan, kun esim. Johanna Kurkela hönkäilee muka laulaen. Noita kammotuksia on nykyään niin paljon, ettei oikein tiedä, mistä voisi kuunnella kunnollisia laulajia. Kaikki Chisut, Jannat, Jiput, Irinat, Sannit ja muut nenästä laulavat ja kurkkuääntelijät saisivat mennä ensin lauluopetukseen ennen kuin pilaavat joululaulutkin! Nyt laitoin soimaan Lasten jouluradion. Ehkä sieltä tulee oikeita laulajia.

Olisi mukavaa nähdä jo etukäteen, mitä lauluja on tulossa, kuten Ylen lähetysikkunasta. Nyt Jouluradion listalla ovat vain ne menneet kipaleet. Osaisi siis vaihtaa kanavaa ajoissa, kun tulee joku, joka ei osaa laulaa. ;)

Mistään ei löydy Gävlen olkipukkikameran linkkiä. Lähetin jo kyselyäkin, mutta ans kattoo, tuleeko vastausta. Sen verran sain selville, että tänä vuonna pukki on jäädytetty vedellä, ettei sen ainakaan pitäisi syttyä palamaan.

Vautsi, Lasten jouluradiosta tulee niitä vanhoja kunnon joululauluja!! Taidankin jäädä tähän kanavaan.

Illemmalla menen ehkä tekemään lisää rauniolinnaani. 367 purkillista on jäädytetty/jäätymässä tällä hetkellä. Tonttu on lykkäämässä lunta. Sitä on tullut yöllä vain 3-4 senttiä, mutta illalla alkaa lumisade ja lisää tulee. Laskin, että 7 senttiä tulee aamuun mennessä. Jos ennuste pitää paikkansa.

Äsken laitoin kukkakamarin kattoon kultaisen foliokoristeen pyörimään. Se saa nauttia viimeisistä auringonsäteistä ennen kaamosta. Aurinkohan viihtyy horisontin yläpuolella enää alle neljä tuntia ja joka päivä vähemmän.

Postitonttu toi paketin, joten pääsen taas  yhden paketoimaan.;)

Jännittäviä ja musiikillisia hetkiä tähänkin päivään toivoo

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90900