Siis toinen niistä "kadoksissa" olleista vahakangasliinoista. Illalla keittiön pöytä sai valkoisen liinan, jossa on pieniä punaisia tähtiä ja pilkkuja. Se toinen liina on varmaan yläkaapin takaseinää vasten alimmaisena, joten en alkanut kaivaa koko kaappia tyhjäksi. Olin iloinen, kun edes toisen löysin.

Kuistimme on niin täynnä jäätyviä purkkeja, ettei sinne enempää voi laittaa. Niitä on lattialla, penkillä, penkin alla. Varmaan yli 200 kpl. Pitää odottaa inspiraatiota ja mennä jatkamaan seinämän tekoa, että tulee tilaa seuraaville purkillisille. Tosin nyt kaksi viimeistä säkillistä purkkeja on menossa täyttöön ja jäädytettäviksi. En ole vielä laskenut, montako luomumaitopurkillista olemme kuluttaneet helmikuusta tähän päivään. Mutta aion ne laskea.

Tonttu on taas lumihommissa, sillä sitä lunta pyrytti koko eilisen päivän, vaikka tänään piti olla se sankin sade. Nyt näkyy ennuste kertovan, että huomenna tulee 3 cm, perjantaina 6,5 cm ja vielä lauantainakin 5 cm. Täytynee siis tänään ja huomenna kasata sitä jäätiilirakennelmaa, ettei se jää kokonaan lumen alle. :)

Seuraavan 15 vrk:n aikana ei tule lumiukkokelejä, joten jos aion tehdä päällään seisovan lumiukon ja enkelin pihaamme, täytyy itse taas tehdä sitä sopivan kosteaa lunta kylppärissä. Toissavuonna näin jonkun naisen tekemiä pupujusseja tolpissa ja puissa, joten yritän tehdä meidän pihamme tolppiin ja puunrunkoihin enkeleitä samalla metodilla. Meidän pihassamme on sitten ite-taidetta ilman, että pitäisi rakentaa joku itetaidepuisto. :))))

Mutta nyt menen juomaan jouluteetä.

Makoisaa päivää!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90807