Pukki on jättänyt lakkinsa makkarin tuolille. ;) Toinen on vielä hukassa eli se vessapaperipiilo, joten kylppärissä on nyt talvinen paperipiilo lumihiutaleineen. En ole tarpeeksi kaivanut noita kahta laatikkoa. Täytyy etsiä sieltä pöytäliinakin. Siis vahakankainen.

Viikonloppuna on tarkoitus kiinnittää jouluiset lumiset kellot jonkun ikkunan nurkkiin koristeeksi.

Eilisiltana tein perustukset jäälinnalleni talon nurkalle, takapihalle. Kunhan seinäke on valmis, se näkyy maantielle ja meille keittiön ikkunasta. Tänään "liimasin" suihkepullon kanssa siihen toisen kerroksen jäätiiliä. Huomenna sitten seuraava kerros. Paras keino irrottaa maitopurkit jäätiilien päältä on repiä ne ja ottaa loput irti metallista kirjeveistä apuna käyttäen. Eilisiltana käytin vain hampaitani ja kynsiäni. Illan mietin, miten sen voisi helpommin hoitaa ja päätin tänään kokeilla tuota kirjeveistä. Hyvin toimi.

Äsken vein portaille viiden päivän kynttilän lyhtyyn ja kahden päivän kynttilän kannonnokkaan lyhtyynsä ja toisen samanlaisen oksalla roikkuvaan lyhtyyn. Kohta kannan 16 seuraavaa purkillista vettä jäätymään kymmenien muiden seuraksi kuistille. Pitäähän sitä rakennusmateriaalia olla, kun muuraa seinämää. ;)

Piparit alkavat loppua, joten ehkä huomenna on tehtävä seuraava taikina. Viides... Glögiä on kolmea eri sorttia.

Tänään olemme saaneet pari senttiä lunta. Hyvä! Lisääkin saisi tulla.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90736