Siellähän se seisoo, Gävlen olkipukki odottamassa 50-vuotisjuhliaan sunnuntaina. Aiotko seurata?

Edit: Ei se näy tuolta. Mutta täältä näkyy livenä.

Me haimme kuusen vintiltä. Matto on lattialla ja kohta avaan kuusipaketin ja suoristan oksat. Sitten koristellaan kuusi ja laitetaan lahjat sen alle odottamaan aattoa.

Ulkona on 8 led-tuikkua pienissä lyhdyissä, muissa viidessä on oikeat kynttilät. Rauniolinnan rakennus jatkuu huomenna. Ostimme jo valmiiksi pari ulkotulta, että saamme ensialkuun lämmitettyä linnan seiniä, jotta ne tarttuisivat paremmin kiinni ja sitten on tarkoitus laittaa valot linnan sisälle.  Toivon saavani rauniolinnani valmiiksi huomenna. Päivänvalossa näen paremmin, missä purkissa on väritiiliä ja näen laittaa ne oikeisiin kohtiin. :) Riippuu tietysti siitä, kuinka paljon lunta tulee seuraavan 1,5 vrk:n aikana. Arvio näytti olevan 10 - 20 cm, mutta jollei se kaikki kaadu yhdellä rytäkällä niskaan, ehdin varmaan saada jotain aikaan sen neljän tunnin aikana, jolloin päivännäköä vielä on ennen kaamosta.

Koristeellista ja tunnelmallista iltaa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

PB250004.jpg

Edit: Yllätys, yllätys; ei ole puna-kultaista tänä vuonna! Sini-hopeista ripauksella valkoista "lunta". Valot täytyy vielä hankkia, sillä nuo ovat liian lyhyet. Lahjatkin vielä laittamatta kuusen alle. Mutta pystyssä on ja koristeltuna.

Hyvää pikkujouluiltaa!

90946