Tänään olen paketoinut joululahjoja. Harmi, etten saanut tilattua lisää joulupapereita samalla, kun tilasin seinäpäivyreitä. Ne olivat kaikki loppu. Myös punainen nauha.  Meillä on vain kahta joulupaperia eli jämät viime joulusta. Ehkä seuraavalla ostosreissulla muistan katsoa marketin tilanteen eli jos siellä olisi jo esillä...

Ja minne kummaan olen jemmannut kaikki lahjanauhatkin? En löytänyt niitä mistään. No, onneksi sain edes muutaman paketoitua ja lätkäistyä tarran, että muistan, mikä on kenellekin. Ja teippikin on lopussa. Ehtiihän ne nauhat laittaa myöhemmin.

 Olen myös muurannut jäätiiliseinämääni. Siitä tulee linnanrauniot. :) Siinä on puolikas seinä, yksi kokonainen ja yksi nurkka, muuten avointa. Kuka sitä nyt metsästä katselisi. Siksi tee näkyvät osat paremmin ja loput saavat jäädä kuvittelun varaan. Tai sitten jonain lumiukkokelipäivänä teen loput lumesta.

Laskin tänään, että seinämään olen muurannut 236 jäätiiltä ja loput ovat jäätymässä. Yhteensä olen täyttänyt 328 litran purkkia ja vielä niitä muutama kymmenen tulee.

Ensi vuonna pitää keksiä jotain uutta. Enää en ala keräämään purkkeja ja niitä kanniskelemaan kuistille jäätymään. Täytyy olla helpompiakin keinoja.  Uusia ajatuksia on herännyt, kun kävin rautakaupassa. ;)

Jouluajatuksin

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90826