PB050010.jpg

Yritin äsken löytää verkkokaupoista piparintuoksuista saunatuoksua, mutten nyt löytänyt kuin pakkauksia, joissa oli minulle tarpeeton pesukukkanen mukana.

Eilen meillä oli jo piparin tuoksua kotona, kun tein neljännen piparitaikinan. Ja tuoksu jatkuu illalla, kun paistan ne neljä pellillistä.

Äsken vein ulos jäätymään 17 purkillista keitettyä vettä. Niistä tulee kirkkaita kuutioita. Alan valmistella jäälinnan/tornin pohjaa pikkuhiljaa.  Jäätiilien väliin laitan tikkuja, joihin voin ripustaa värivaloketjun. Harmi vain, että uusitut maitopurkit ovat niin ohuita, etteivät tahdo pysyä kasassa. Ne pullistelevat joka suuntaan. Onneksi vintillä on sadoittain vuoden aikana kertyneitä purkkeja ja suurin osa on sitä paksumpaa pahvia.

Yhteen purkkiin upotin pinkin ruusun ja vien sen mummin haudalle, jos se onnistuu. Kun ei sinne pohjalle näe, meneekö ruusu oikeaan asentoon, eikä kuumaan veteen viitsi käsiään upottaa kokeillakseen. ;)

Eilisillan kävely suuntautui hautausmaalle ja kyllä siellä olisi ollut kaunista, jos se portin luona oleva kirkas lamppu olisi ollut poissa päältä. Kuvistakin tuli aika kaameita, kun sen lampun luonnoton väri värjäsi maiseman.

Mutta nyt lähden ruokkimaan oikeita bambeja ja katsomaan, onko riistakameran kuviin tarttunut hyviä kuvia pikkuisesta bambista äitibambin kanssa.

Lumista sunnuntaita!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90670