PB300003.jpg

En minä kyllä huomaa mitään eroa edelliseen siniseen, joten kävin vähän aikaa sitten laittamassa väriävaihtavan vaihtoehdon päälle. Tonttu kyllä laski, että siinä olisi 8 eri värivaihtoehtoa ja sitten yhdeksäntenä tuo värinvaihtojuttu. Olkoot. Ei niissä eroja ole niin paljon, että kannattaisi vertailla. Antaa vaihdella väriään. Jossain vaiheessa voin sitä taas säädellä.

Toisaalta, en vielä näe ihan kunnolla värejä niiden tippojen takia, joita silmiin laitettiin. Ehkä tuo sininen on vaaleampi kuin edellinen....

Huomenna on joulukuun eka ja pitäisi alkaa etsiä netistä joulukalentereita. Aikamoista salapoliisityötä, mutta ehkä niitä löytyy. Lisään listaan tuossa oikealla.

Tip-tap soi Lasten jouluradiossa. Eipä tule tavallista radiota kuunneltua nyt.

Mitähän tänä iltana tekisi? Paitsi etsisi niitä kalentereita. Ulkona pihalla olisi lumitöitä, sillä lunta on taas sadellut. Voisi mennä yökävelyllekin. Tuskin olisi muita vastaantulijoita kuin ne kolme poroa, jotka tuolla vähän matkan päässä kaivoivat tienposkessa, onneksi pyörätien takana, eivätkä ihan tienvieressä.

Agneta Fältskog & Linda Ulvaeus - Nu tändas tusen juleljus soi nyt ja jostain syystä olen alkanut pitää siitä. Minä, joka inhoan ruotsin kieltä! Josta tulikin mieleeni, että pitäisi käydä KalleKustaanmaalla ostamassa pari punttia solstickor. :) Kun Suomesta ei enää saa kunnollisia. Tosin kruunun kurssi on aika korkea nykyisin, joten ei tule käytyä niin usein kuin tavallisesti.

Taidan nostaa jalat jakkaralle ja kutoa sukkaa. Se on helpointa. :)

Hyvää yötä!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91071