Muutama tunti kului ihan huomaamatta, kun ulkona poistin maitopurkkeja jäätiilien päältä ja muurasin niitä paikoilleen ennen lumisadetta. Nyt on kolme, vai oliko se jo neljä?, kerrosta tiiliä ladottu seinämääni. Lisää purkkeja on jäätymässä, enkä sitten kuitenkaan voinut olla ilman värjättyä vettä.  Kolme keltaista, kuusi vihreää ja kolme punaista karamelliväreillä ja neljä purkillista punajuuriliemellä. Teen yhden jäämosaiikki-ikkunan maantien puolelle, että kun sähköt ovat poissa, voin viedä sinne seinämän sisälle vaikka ulkotulen palamaan ja siitä ikkunasta valo heijastuu värikkäänä lumelle.

No, täytyy toivoa, että se seinä pysyy pystyssä, eikä esim. joku poika käy potkimassa sitä hajalle. ;) Koskaan ei voi tietää.

PB130008.jpg

Hukkasin taas yhden korvikseni. Tällä kertaa hukkateille pihalle joutui jouluinen karkkikeppi-korvis. Kun se oli sellainen koukullinen ilman lukkoa. Siitä nämä poolokauluksiset puserot ovat huonoja, että ne hukkaavat koruja, kun koru tarttuu kiinni kaulukseen ja sitten putoaa jonnekin. Harmi, ettei näillä nurkin ole Ninjaa, mutta ehkä joulupukki tuo minulle uusia joulukorviksia. Josta tuli mieleeni tarkistaa, että onko heillä verkkokauppaa. On, mutta ei kovin kimaltavia joulukorujakaan ollut. Vain yhdet joulukuuset, joita en korviini laittaisi. Pitää olla väriä ja blingblingiä! Koska tuon kuvan oikeanpuolimmainen karkkikeppi on nyt pariton, otan käyttöön nuo pienemmät kuuset vasemmalla. Isot kuusikorvikset ovat käytössä vain joulunpyhinä.

Mutta nyt lähden saunaan. Käytetään juhannustuoksu loppuun, kun ei joulun- ja piparintuoksuista ole löytynyt. Joulupukille vinkiksi, että saunaan voisi saunatontun seuraksi tulla sellainen vettä roiskiva kivi. Mikä priha se lieneekään... Saunatonttu toki saa joka kerta kiuluunsa vettä, mutta kun se on seinällä, ei se siitä kiukaalle kaada tuoksua.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

90763