Edelliset luukut täällä yhdellä sivulla.

23. joulukuuta 2016

Vähiin käy ennenkuin loppuu. On toiseksi viimeisen luukun vuoro. Tai voihan olla, että vielä sen jälkeenkin raapustan jotain. Ei sitä koskaan tiedä.

Eilisaamuna lähdimme matkaan. Ensin kävimme Jari-Tontun entisessä kodissa moikkaamassa väkeä. Ajoimme ja ajoimme ja Emäntä-Tonttu ihmetteli, missä ne huonot kelit ovat, joita netin tiesääpalvelu sanoi olevan. Kaarsimme erääseen pihaan ja ne servettikukat vietiin puuhakkaalle Tyttö-Tontulle. Saimme vastalahjaksi erikoisia vaaleita pipareita. En voi kuvaa näyttää, kun ne syötiin jo....  *slurpsss*

PC220001.jpg

Tässä minä istun siellä, missä odotimme jotain autoa. Olimme jo käyneet jossain marketissa, somassa kahvilassa ja Ebban ja Erkin luona.

22.12.2016%20Arviiti%20Sirkassa.jpg

Siellä oli tosi korkea kuusi! Ja lentokoneita ja busseja meni kuin suuremmassakin kaupungissa.

22.12.2016%20Arviiti%20katselee%20Levi%C

Siinä on korkea mäki. Sen reunassa mutkamäkeilijät marraskuussa menivät vauhdilla alas.

22.12.2016%20Onnibus%20saapuu.jpg

Kylmä tuuli puhalsi, -2ºC näytti mittari ja vihdoin Tonttu-Nelonen saapui. Voi sitä onnea!♥

PC220003.jpg

Illalla kukkatehdas lähti taas käyntiin ja 10 neilikkaa syntyi. Minäkin vähän autoin ryttäämään niitä sopiviksi palleroiksi. Ne vietiin yhdelle pöydälle, josta saajat ne näkevät ja hakevat.

Sitten Emäntä-Tonttu alkoi vispata ja vatkata, sekoittaa ja maistella. Pöydälle ilmestyi banaanimössöä, johon sekoitettiin kanelia ja vaniljakreemivahvisteista kermavaahtoa. Hän leikkasi kakkupohjan kolmeen osaan, kostutti sen jollain veden, vanilja-aromin ja Cointreaun -vaimikäsenytolikaan- sekoituksella. Ekaan väliin tuli se banaanimössö, toiseen kermavaahdon ja appelsiinimarmeladin sekoitusta. Mutta sitten hän jätti sen kesken! Laittoi kannen päälle, pani sen jääkaappiin ja sanoi jatkavansa illalla. Mitä, mitä? Ihan varmasti jätti sen keskentekoiseksi siksi, ettemme pääse sitä syömään, kun hän lähti taas tien päälle ja me miehet jäimme kotimiehiksi. Eikö olekin ilkeästi tehty? Emme me sitä kaikkea olisi syöneet. Olisimme ainakin pienen palasen jättäneet hänelle. :)))) No, onhan se kyllä hänen synttärikakkunsa, joten kai se nyt menettelee.... tämän kerran. ;)

Huomenna tekin näette, millaisella kakulla pääsemme herkuttelemaan tänä jouluna.

Mutta nyt lähden seurustelemaan Tonttu-Nelosen kanssa ja vaihtamaan kuulumisia.

arviiti2.jpg