Nyt on kaikki lahjat pakattu lukuunottamatta yhden kissan lahjoja, jotka ovat vielä tekeillä. Olipa kivaa puuhaa iltapuhteiksi, joskin taas kerran täytyy todeta, että paperien laatu on hyytävän huonoa. Tuskin kestää koskea, kun jo tulee reikä paperiin!

Osa tosin on kimaltavissa kasseissa täysin ilman papereita, osa menee perille kirjekuoressa tai postiluukusta mahtuvassa pahvikuoressa. Osa lahjoista lähtee vasta ensi vuoden puolella, sillä joulu voi olla joka päivä ympäri vuoden.;)

Itse haaveilen joskus saavani sellaisen huoneen, jossa olisi joulukuusi ja -koristeet koko ajan. Sinne voisi vetäytyä nautiskelemaan joulusta milloin vain.

Oma hyväntekeväisyyslahjakohteeni on tänä vuonna kolme sisarusta. Maahanmuuttajina heillä ole ole paljon ystäviä ja kukaan ei tullut heistä yhden syntymäpäivillekään syksyllä. En tiedä, miten kävi viime viikonloppuna, kun yksi heistä täytti vuosia. Mutta oma pakettini lähtee perjantaina matkaan ja toivon mukaan tuo heille iloa.

Ulvon täällä täysikuuta, joten taustalla soi Novan joulunradio ja kudon välillä jotain pientä. Arviiti on tainnut tarvita kahta isoa neulaani, sillä ne ovat tästä pöydältä hävinneet. Piti päätellä yksi työ, mutta kun kumpaakaan neulaa ei nyt löytynyt, täytyy etsiä uusi jostain.

Mutta nyt jatkan kutomista.

Mukavaa yötä!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91345