Lumisadetta, kova tuuli etelästä/lounaasta 7-9m/s. Kolme varttia sitten sähköt napsahtivat pois viideksi minuutiksi. On siis keli, jolloin saa varautua siihen, että ne voivat olla poissa pitempääkin. Toivottavasti eivät ensi viikolla pätki, kun tulee taas kunnon pakkaset, yli -25ºC..... Miesväki katseli silti koko ajan telkkaria, kun sen takana on joku pikkuakku, joka riittää vartiksi. Ja minäkin jatkoin sulavasti kutomista, kun keittiössä on kynttilöitä pöydällä ja kattokruunussa. Hyvin näki. Ulkona pihalla valaisivat 12 lyhtyä.

Nyt täytyy miettiä alkaako paistaa pipareita sähköuunissa vai laittaako ne puuhellan paistouuniin. Puut kun palavat kohta loppuun ja pitää päättää, jatkaako lämmitystä vai luottaako siihen, että sähköt pysyvät "päällä".

Äsken sain kuunneltua tapaninpäivän viimeisen Oi kuusipuu-ohjelman ja aloitan jouluohjelmat alusta. Eilen kävin Jouluradiossa ja siellä oli onneksi kyselylomake, jolla sai antaa palautetta tämän vuotisista radioista. Ja kyllä sitä annoinkin! ;) Kyselyyn voi kai vastata loppiaiseen asti. En ole varma.

Mutta nyt täytyy mennä syömään italialaista pataa. Jälkiruuaksi eilen paistettuja aprikoositorttuja jouluteen kera.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91665