Viime päivät ovat menneet ollessa ja Jouluradiota kuunnellen. Nyt tuli räiskyy hellanpesässä, ulkona paukkuu pikkupakkanen -20,4ºC, taustalla ihana Antti Ketonen laulaa Näin sydämeeni joulun teen ja mieli on iloinen, kun ihanan loistava Matt voitti X-Factor UK:n. Se poika osaa laulaa tunteella!♥

Jos olette kiinnostuneita Alaskan piparikylästä, niin sen lärvikirjasivuilla voi ehkä olla videoita siitä. En tiedä. Kokeilin eilen, muttei tänne Vuodatuksen sivuille voi liittää niitä, jotka Piparimestarilta sain. Karuselli soittaa siellä muuten joululauluja. En tiedä, millä nimellä se siellä lärvikirjassa on, mutta ehkä kannattaa etsiä nimellä Hotel Captain Cook, Alaska.

Ajatella, ensi viikolla on jo jouluaatto ja meikäläinen on taas vuotta vanhempi! Joulussa parasta on se odottaminen ja valmistautuminen, mutta onhan se hiljentyminen ja rauhallisuuskin ihanaa. Ei uskalla edes ajatella, että kohta tämä joulunaika on ohi. Meillä se onneksi kestää vielä kuukauden, kun vasta 13. tammikuuta Nuutti tulee sen viemään pois.

Mutta nyt täytyy ruveta johonkin puuhaan...

Ihanaa pakkaspäivää joululaulujen parissa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91287