Tänään on käyty joulukaupoilla lähikunnassa. Mutten vieläkään saanut sitä sypressiä saati hyasinttia tai pinkkiä joulutähteä, jonka nimi on kyllä joku prinzessa...

Mutta Tonttu-karkkeja on, nam-nam!  (Ei kerrota kelleen, etten saisi niitä syödä, kun on tuo diab....)

PC020025.jpg

Tämän päivän väri on vaaleanpunainen tuolla jäälinnanraunioissani.

Seinästä, tai pikemminkin talomme sokkelista, kaikki kolme tekemääni enkelifiguuria ovat häipyneet jonnekin. Eilen niistä oli poissa yksi, tänään ei enää kotiin palattua ollut yhtäkään. No, täytyy tehdä uusia. Ehkä enkelit lensivät taivaalle hakemaan lumisotakavereita. Lumisadetta ei ole nyt tulossa, kun pakkanen kiristyy koko ajan ja nyt taitaa olla -16ºC.

PC020028.jpg

Jämätiilet olen käyttänyt tähän "lyhdynsuojukseen", mutta niille tulee kyllä muuta käyttöä lähempänä joulua ja lähempänä ulko-ovea. Vanhasta muistista vien tyhjentyvät purkit kuistille jäätymään. Siellä on nytkin punajuuriliemellä värjättyjä vesipurkkeja eli jäätiiliä tulee lisää.

Kylläpä meni pitkä aika, kun vastailin noihin joulukisoihin. Tosin katsoin välillä joulukalentereita Yle Areenasta ja tykkäsin eniten BUU-klubbenista.

Huomenna on vuorossa joulusiivous keittiössä. Se tuli ihan odottamatta ja pyytämättä etuajassa, kun tuhkaimuri vähän falskasi. :) Onneksi on höyrypesuri.

Pitää kerätä voimia, joten lepuutan hermojani ja pelaan joulutetristä. Löytyy myös nimellä Christmas tetris, jos joku haluaa kokeilla.

Rentouttavaa iltaa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91118