P1030015.jpg

Loppiaisena ne soitetaan vielä kerran, mutta minä kuuntelen Yle Areenasta joulun ohjelmia. Nyt on menossa Yle Ykkösen jouluohjelmia ja vielä 5 pvää voi esimerkiksi kuunnella Jouluiset yhteislaulut Musiikkitalossa ja sen yläpuolelta luettelosta löytyy Tiernapojat, Joululahjavalvojaiset, Joulumusiikkia, Taas kaikki kauniit muistot, Suomalaisia joululauluja, Kuusta koristellessa, Lapset laulavat joulusta (tästä minä tykkään hirmuisesti!) jne., kunnes tulee tämänpäiväinen Kauneimmat joululaulut vielä kerran.

On se hyvä tuo Areena, kun voi viettää joulua Nuuttiin asti ihan rauhassa, vaikkei radiosta joulumusiikkia ole kuulunutkaan sitten tapaninpäivän, jolloin klo 18 alkoivat soida tavalliset levyt. Minä vain en päästä joulusta irti, enkä tavallista radiota kuuntele vielä viikkoon. Josko sittenkään annan periksi, vaan siirryn Accuradioon tai levyihin. ;)

Nuhakuume on jo voiton puolella, mutta kyllä viime yönäkin aivastutti ja sai niistää tuon tuostakin. Ehkä tästäkin selviää hengissä. ;)

Veimme Tonttu-Nelosen eilen bussilleen ja tänä aamuna hän oli aamupäivällä kotonaan. Seuraavalla kerralla aikoi tulla lentäen. :)

P1030021.jpg

Eilen kaupasta sai joulukukkia ilmaiseksi. Otin, kun en kehdannut enempää, punaisen ja sinisen hyasintin, omenankukka-amarylliksen ja kaksi asetelmaa. Menin ostamaan jouluruusuja, mutta ne oli jo viety, kun ilmaiseksi sai. Olisihan niitä varmaan vielä tänäänkin ja voisi ottaa enemmän kerralla, mutta ei viitsi sataa kilometriä sen takia ajaa. Täällä kaupat eivät ole nurkan takana. Oli siinä Tonttu-Nelosella ihmettelemistä, kun kävimme kaupassa vain kerran viikossa ja piti etukäteen suunnitella mitä milloinkin syödään.

Tänään aurinko nousee meillä ensimmäisen kerran sitten joulukuun alun. Ennen vanhaan pidettiin Aurinkojuhlat tapahtuman kunniaksi. Tervehdittiin aurinkoa lauluin ja tanssein. Vaan tuskinpa enää opettajat vievät oppilaitaan katsomaan auringon ensisäteitä.

Jatkan joulufiilistelyä Yle Areenan parissa. Tehkää Tekin niin, että tulee oikein jouluinen olo. Siihen on lupa vielä viikon ajan, kunnes paha Nuutti kolistelee nurkissa ja vie joulun pois.

Tekisiköhän sen seitsemännen piparitaikinan?

miettii

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91709