pinkit%20joulupallot.jpg

Kun Radio Ykkösen jouluohjelmat on kahteen kertaan kuunneltu, kuljen nyt Muistojen bulevardilla Lucianpäivästä uuteenvuoteen. Samalla kudon tai kokoan palapeliä. Viime yönä kuuntelin joulun ohjelmia ja kokosin palapeliä aamuneljään. Samalla lämmitin puuhellaa, join jouluteetä, nautin kynttilöiden valosta.

Ainoa myönnytys joulun loppumiseen on ollut se, että sammutin adventtitähden. Muut valot saavat palaa.

Katsoin viikon säätä ja keskiviikkona on sen verran lämmintä, että voin poistaa ulkoa puista ja muualta rusetit, tähdet ja joulutähdet (kukat). Sekä kaikki lyhdyt puiden oksilta. Ja jos johdot eivät ole kovin jäisiä, otetaan ne puiden oksilta pois ja tuodaan sisälle maljakoihin, kulhoihin, lyhtyihin ja mihin vain sopii. Saan sitten teipattua tuon yhden ikkunan lopputalveksi, kun saan johdot pois ikkunoiden välistä.

Tänään vietän pyjamapäivää. Vaikkei ole mitään luettavaa, enkä loikoile pedissäni. Olen katsellut Ruotsin television kautta alppihiihtoa ja nyt menen juomaan teetä ja lisäämään puita hellanpesään.

Keittiössä pöydällä palavat viimeiset joulukynttilöiden jämät. Onneksi pääsen viikolla kauppaan, joten voin hankkia lisää kynttilöitä.;)

Valoisaa ja lämmintä joulun loppuaikaa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91717