07.03.2017%20001.jpg

Kun April-kirahvin poikasta saa odottaa vielä kuukauden, etsin muuta katseltavaa. Africam on ikisuosikkini, mutta täältä löytyy kolme sivullista luontokameroita. On haukkoja, kotkia, pöllöjä, rantoja, putouksia ja jos jotakin.

Africamista katson yleensä Nkorho Panin kameraa, joka on nyt offline, joten täytyy katsella Naledia. Jos vaikka norsut tulevat juomaan.

Ja onhan Sinullakin jo koneellasi Adblock Plus???? Se poistaa kaikki silmille hyppivät mainokset, joita eteen tulee varsinkin näissä luontokameroissa, kun ne kerjäävät rahaa tai mainostavat muita tuotteita ja sivuja. Täällä Firefoxille, täällä Chromelle ja täällä Android-laitteille, joista en itse mitään ymmärrä, kun käytän vain pöytäkonetta. :)

Pakkasta oli aamusella -28ºC ja nyt auringonpaisteessa aamusumun jälkeen -23,4ºC. Iltapäivällä on ennusteen mukaan enää -4ºC ja illalla taas alkaa pakkanen nurkissa paukkua. Huomenna iltapäivällä alkaa lumisade ja sitä tulee seuraavaan päivään mennessä viitisen senttiä. Vanhat jäljet lumella peittyvät ja vähän aikaa saa katsella neitseellisen kaunista maisemaa.

Viime yönä sai puolestaan katsella kauniita revontulia, tähtirikasta taivasta ja kuutamoa.

Nyt jään odottelemaan, että eilen pihallamme käynyt riekko tulisi takaisin kavereittensa kanssa ja tekisi jaloillaan hienoa helminauhaa hangelle.

Aurinkoista kevättalven päivää!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

91869