pukkikuunteleemusaa.jpg

Saimme maistiaiset joululauluista, kun jukeboxi soitti pari cd:tä tänään. :) Eka laulu oli Eija Kantolan Joululahja samannimiseltä Iskelmän levyltä.

Eilen laitoin valot kodinhoitohuoneen ikkunaan eli jääpuikot. Vielä pitäisi keksiä, millaisen valon kuisti saa. Katselin eilen jonkun tukkuliikkeen valoja netistä ja sellainen riippapaju voisi olla nätti. Laittaisi roikkumaan katonreunasta. Se oli 70 cm pitkä. Hobbyhallissa näkyy olevan pitempi - ja suhteessa halvempi.

Kun katselin Cellbesin kuvastoa eilen, tuntui kuin olisi palannut omaan nuoruuteensa 70-luvulle. Samantyylisiä verhoja ja mattoja ja värit ja kuviot suoraan sieltä. Ei puuttunut kuin paimentolaismatot. :) Oli siellä muutama valoköynnös, mutta ei vielä tarpeeksi valikoimaa.

Viikonloppuna on venetsialaisten aika, mutta taitaa jäädä seuraavaan viikonloppuun kesän roskaoksien polttaminen, kun lupaavat kovaa sadetta. Mutta mikäs kiire tässä olisikaan. Vaikea päättää kesää, jota ei kunnolla tullutkaan....

On se harmi, ettei Anttilaa enää ole. Ei voi kuolata kaiken jouluihanuuden parissa koko syksyä. Seuraavaksi aion leipoa pipareita.

Enää neljä kuukautta... miettii

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

92230