Löysin erään ruotsalaisen kaupan, mutta se oli nyt suljettu sairastumisen vuoksi. Joten en laita tähän sen linkkiä. Seuraan sitä itse ja tilaan sieltä, jos omistaja tervehtyy ennen joulua.

Ja Suomelan joulukalenteri tulee taas. Täällä voit tutustua palkintoihin ja halutessasi osallistua. Huom! Puhelinnumeron kohdalle voi aina laittaa 0000000000 ja jollei joku lomake sitä hyväksy, kokeilla esim. 0500000000. Mihinkään ei ole pakko ilmoittaa puhelinnumeroaan! Suomelankaan osallistumislomakkeessa ei ole pakko laittaa muuta kuin jonkun sähköpostiosoitteensa. Näitä kilpailuja varten voi tehdä ihan oman "roskapostiosoitteen" vaikka jollain tonttunimellä. :)) Minusta tuli Halti Korvanen, kun kokeilin tuota nimigeneraattoria anagrammilla. Ei sinnekään ole pakko laittaa oikeaa nimeään. ;) Kokeilin yhdellä meteorologin nimellä ja sain nimeksi Kultu Huurrevaara.

Suomalainen joulu on mennyt niin kimurantiksi ja pliisuksi, etten enää sitä välitä seurata. Siellä kun kisoissa voittavat ne, joilla on eniten kavereita lärvikirjassa ja joita he kerjäävät äänestämään itseään, eivätkä voittajia ole ne, joiden kuuluisi oikeasti voittaa.

Jos haluat tilata niputtain joulukortteja, täällä on kauniita kortteja. Olen aikoinaan asunut lähellä tuota putiikkia, joka on todella käymisen arvoinen kaikille jouluihmisille. ;)

Kalentereita etsiessäni löysin myös tämän ihanauuden. 22 sivullista joulutavaraa, oi ihanuus! En vain heti hoksannut, että sen viiden sivun jälkeen pitää klikata ... -merkkiä, jotta saa näkyviin seuraavat viisi sivua.

Edit: Jyskillä on myös tulossa raaputettava joulukalenteri. Mikäli osallistuit viime vuonna, olet jo saanut sähköpostiisi ennakkotiedon tämän vuoden kalenterista ja voit osallistua Tanskanmatkan arvontaan ylimääräisillä arvontakupongeilla. ;) Uudet joutuvat odottamaan vielä. Laitan kyllä linkin, kun se tulee.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

92599