PB090014.jpg

Jouduin olemaan viikon ilman nettiyhteyttä, kun joku kauhaisi varmaan työmaalla kuparijohdot poikki ja yhteys katkesi. Niitä johtoja ei enää uusita, vaan sain langattoman modeemin tänään postissa.

Joten jäi viime viikolla näkemättä, kuinka Sirkan kuusi sai valot ja samoin Lordin aukion kuusen valaistus ja niiden muitten kuusien tuonti.

Lunta on tullut kolmisenkymmentä senttiä ja kaikkialla on jouluisen valkoista.

Eilisiltana vein pihapuihin yhdeksän lumihiutaletta roikkumaan. Ne isot kumimaiset, jotka ennen olivat ikkunoissa. Tein niihin parsinneulalla reiän ja laitoin helmilangasta ripustuslangan. Laitoin myös yhden ulkotulen loimuamaan illaksi telineeseen.

Joulupukin pajalla on kai joulunavaus pikapuoliin, mutten varmaan katso, kun se ei ole suomalaisen joulun avaus. Viimeksikin siellä oli tonttujen tilalla joitain omituisia amerikkalaistyylisiä haltijoita, joilla ei ole mitään tekemistä meidän tonttujemme kanssa! Ne suurikorvaiset vihreä-puna-asuiset haltijat eivät kuulu suomalaiseen jouluun, joten miksi niitä pitää tuoda tänne?

Pitäisi varmaan jaksaa katsella taas noita joulusivujakin ja poistaa toimimattomia linkkejä, mutta saa nähdä, jaksanko. Kylläpä ne mukana roikkuvat vajavaisinakin.

Jari-tonttu aikoo kyllä kalenteria pitää, mutta tuskin joka päivä on luukkua.

Taidanpa mennä nyt paistamaan mansikkatorttuja. Luumuisia meille ei tule! Glögiäkin on vielä tilkka...

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

92807