PB210002.jpg

28 asteen pakkanen on lauhtunut yhteentoista ja nyt tulee lunta tuiskuamalla. Mukavaa nähdä huomisiltana, paljonko sitä on tullut.  Puhuvat 30:sta sentistä....

Tänään laitoin jouluiset levynsuojat sähköhellan levyjen päälle. Enhän minä sitä hellaa paljon käytä. Puulämmitteinen vetää pitemmän korren ympäri vuoden.♥ Tänäänkin lämmityksen aikana laitoin sen uuniin uunipuuron ja sehän valmistui ihan itsekseen. ;)

Haimme vintiltä viisi joululaatikkoa alakertaan. Huoneeni ikkunan edessä on nyt väriävaihtava (vihreä-lila) havupallo. Välieteisen pikkupöydällä on joulutalo- ja joulupukki-tuikkulyhdyt, joihin laitoimme sisälle paristoilla toimivan ledvaloketjun. Vintin ikkunalle vein 7-haaraisen kynttelikön, sellaisen pienen, joka toimii myös paristoilla. Se lienee kiva näky jääkukkien takaa. En ole vielä käynyt katsomassa ulkoapäin.

Kuistilla nostin pikkureen penkille ja laitoin sen taakse kuusen, jonka koristelin värikkäällä lameella. Vaihdoin ovenpielen risukranssin jouluiseen käpykoristeiseen ja kiersin kuistin valoketjusta toisen pään kuusen oksille.

Keittiönpöydälle vein joulupukki- ja joulumuoripariskunnan katselemaan tarjotinta, jonka kulahtaneen ilmeen peitin vahvalla foliolla ja laitoin siihen kaikenlaisia tuikkuja.

Minulla ei ole jouluteetä, joten olen innoissani juonut Chai Chai-teetä, joka tuoksuu ja maistuu ihan joululta. Onhan se aika väkevää, mutta ei haittaa, kunhan on jouluista. Nordqvistin puodissakaan ei näytä olevan niitä kilon pusseja jouluteetä. Kuva on, muttei sitä voi tilata, ainakaan juuri nyt.

Kylläpä nurkat vinkuvat, kun tuuli tuo lunta vaakasuorassa. 8 m/s pitäisi olla tuulen nopeus.

Yritän kuunnella Jouluradiota, mutta aina joutuu vaihtamaan Kauneimpiin joululauluihin tai Lasten jouluradioon, kun Tähkä huutaa, Janna, Jippu, Kurkela ja muut inisijät, huokailijat ja vinkujat tulevat pilaamaan koko jutun. Tänään olen kuunnellut enimmäkseen Lasten jouluradiota, mutta sinnekin se Janna oli päässyt ulisemaan, joten vaihdoin Jouluradion puolelle hetkeksi.

Viikon päästä tuon kuusen alas vintiltä ja koristelen sen. Pitää vielä miettiä sille paikka.

Iltateen aika. Ja pipareiden.

Makoisaa ja lämmintä iltaa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

92953