PB080008.jpg

Mutustelen Annan pipareita ja juon kuumaa teetä. Ihan on perjantaiolo. Ulkona palaa kynttilälyhty kannon nokassa, on pimeää. Pakkasta kohta -14ºC ja yöksi kiristyy. Tuleekohan revonhännän heilautuksia ilta- ja yötaivaalle?

Posti toi tänään ihanan, punaisen enkelikortin, jossa kiitettiin etukäteisjoululahjasta. Kiitos itsellesi, Sari! Ja toki voit niitä käyttää, lisää saa vähän vinkkaamalla. ;) Tänä vuonna olen antanut joululahjoja etukäteen, jotta niistä olisi iloa pitempään ja joulumieli alkaisi pikkuhiljaa levitä.

Postin punainen korttikuorikin tuli, mutta se lentää roskiin. Tuskin kortit löytäisivät perille ennen joulua, vaikka menisin itse kuoreen ja niitä kortteja kantamaan. :))))

Ja jihhuu! Minulla on nyt eka joulukalenteri, kun maakuntalehti jakoi sen jokaiseen talouteen. Ihanaa! Edes yksi avattava kalenteri. Pitääkin käydä katsomassa, joko se ruotsalainen putiikki on auki... Ei ole. ;( Siellä olisi ollut aivan mahtavia, kimaltavia enkelijoulukalentereita, kortteja ja muuta jouluista.

Kaksi mansikkatorttua on vielä jäljellä niistä kahdestakymmenestä, jotka toissailtana paistoin.

Marketeissa olivat joulukorttitelineet paikoillaan, mutten uskaltanut edes katsoa niitä, etten taas sorru ostamaan. Mitäs minä niillä, kun en niitä lähetäkään. Mutta joskus, kun näkee oikein kauniita, ne on pakko ostaa.

Huomenna lähden vähän tonttuilemaan ja katsastamaan erään putiikin tarjontaa. Tiedän, mitä etsin, mutten ole varma löydänkö.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

92825