enkeli%20ja%20lumihiutaleet.jpg

Eilen oli -33ºC, nyt odotellaan runsasta lumisadetta, mutta mittarissa on yhä -24ºC. Ehkä se lauhtuu iltaan mennessä ja ne lumisateet myös saapuvat.

PC270003.jpg

Puissa on tosipaksut kerrokset kuuraa, kun on ollut jo viikon ajan sumuisia säitä.

Vietiin pihalle kynttilä lyhtyyn ja ulkotuli telineeseensä roihuamaan. Jotain valoa...

Olisi mukavaa jo nähdä tähtiä ja revontulia, sillä joulun aikaan oli aurinkomyrskyjä ja revontulia olisi näkynyt, jos sumu olisi hälvennyt.

Kinkusta on vielä pieni pala jäljellä, appelsiinijoulutortut on syöty aikoja sitten, samoin konvehdit. Mutta joululaulut soivat aamusta yöhön. Itse luen puoli neljään - viiteen öisin ja kuuntelen niitä siinä sivussa yön hiljaisuudessa. Mitä nyt puut rasahtelevat ja paukkuvat palaessaan hellanpesässä. On mukavampaa aamupäivisin herätä, kun keittiössäkin on lämmintä, ainakin +16ºC. Menen viimeisenä nukkumaan ja herään ekana. Omituista.... Tänäänkin jo yhdentoista jälkeen. :))))

Tänä jouluna ei saatukaan palapeliä lahjaksi, mutta onneksi niitä löytyy yläkomerosta vielä muutamiakin kokoamattomina. Jos sitten loppiaisen jälkeen jatkaisi keittiönpöytää ja laittaisi vanerilevyn siihen, että voi koota jonkun palapelin tauluksi. Kun en ole ollenkaan katsellut vielä ale-myyntejä ja sitä palapelimattoa.... Ehkä ensi viikolla voisi keskittyä nettisivujen plaraamiseen, jos saisi kaikki haluamansa samasta paikasta. Samalla voisi katsella niitä pinkkejä joulukuusenkoristeita ensi joulun kuuseen. ;)

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

93677