enkeli%20ja%20jouluruusu.jpg

Nyt olen jo jouluaatossa Radio Suomen jouluohjelmissa. Näitä sitten riittää varmaan koko täksi viikoksi. Että ei joulumusa lopu ihan heti. Samalla kuulen, onko joku lähettänyt meille jouluterveisiä.

Tänään Tonttu-Nelonen lähti kotiaan kohti ja äiti jäi perään nyyhkimään. ;) Ehkä näemme jo kesällä, eikä vasta ensi jouluna. Riippuu niin monista asioista, pääseekö lähtemään loma-ajelulle touko-kesäkuussa. Jos täällä on silloin lämmintä, täytyy olla kastelemassa kukkia pihalla ja mökillä. Jos sataa ja myrskyää, voi huoletta lähteä.

Kävin kaupoissa katsomassa kukkia, mutta kovin oli huonot valikoimat. Olisin halunnut hyasintteja, vaikka vain niitä nuutuneita sipuleita, jotka olisin voinut laittaa mökkipihalle. Amaryllikset olivat osin huonoja ja sidotut kimput sisälsivät pari kuollutta gerberaa, joten en niistä olisi täyttä hintaa maksanut. Ruusuja kyllä oli ja krysanteemeja, mutten niitä nyt halua.

Tänä jouluna en jäädyttänyt mitään pihalle. Ei ollut sopivia astioita. Jos sitten ensi jouluksi toteuttaisi yhden suunnitelman.

Nyt jatkan kuuntelua ja alan heiluttaa sukkapuikkoja.

Viikon päästä riisutaan joulu pois.

Mukavaa viimeistä jouluviikkoa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

93760