joululista.jpg

...etsiä joulua nettikaupoista, mutta yllätin itseni tänä aamuna niitä selaamasta.

Kun ulkona on pitkään hämärää sateen takia, pöydällä palaa kynttilä ja taustalla soi Jouluradio, ei sille voi mitään. Jouluolo tulee väkisinkin. Niinpä ensiksi etsiydyin Cellbesin sivuille katsomaan, mitä uutta tänä vuonna.

Ensiksi silmiin sattuivat taulut, joissa on ledvalot sisällä. Mutta eihän meille mahdu, kun joka seinä on "rikkinäinen". Joka paikassa ikkunoita, ovia tai kaappeja. Pelkkää seinää on niin vähän, etten ole kaikkia taulujakaan saanut laitettua paikoilleen.

Kun painoin alhaalta lisää-namiskaa, tuli eteen aina vain enemmän harmaata. Minusta se ei ole mikään joulun väri! Yök! Liikaa valkoista ja harmaata. Ei siis minun kauppani.

Jatketaan matkaa toiselle sivustolle... Nyt on vuorossa Jotex. Mitähän sieltä löytyy? Hih, vanhat patjakankaat ovat näköjään kelvanneet verhoiksi. Kääks, harmaata on liikaa. Ainoa, jonka ehkä kelpuuttaisin, olisi Krubba-seimi, jossa on valot. Tosin nekin paristoilla toimivat.

Mihinkäs sitten menisi katsomaan? Alkaa jo unohtaa paikat, kun edelliskerrasta on vuosi aikaa. Hobby Hall! No joo, on ainakin valinnanvaraa nykyisin, kun kynttelikköjä ja muita valoja on satoja. Osa ihan omituisia ja rumia. Ja mitä kukaan tekee puolikkaalla joulukuusella? Eihän se näytä joulukuuselta, vaikka olisikin pienissä tiloissa. Se on silti puolikas ja omituisen näköinen.

Sitten mennään Prisman verkkokauppaan. On siellä ainakin jouluaiheisia kirjoja sivukaupalla.

Clas Ohlson on sitten vuorossa. Eipä tuoltakaan tilaisi kuin vaaleanpunaisia lumihiutaleita ja kuusenpalloja, jos niiden joukkoon ei olisi ängetty vihreitä. Vaikka mieluiten ottaisin pinkkejä palloja, ne näkyisivät.

Tokmannilla ei vielä ole paljon joulua, mutta katsotaan se vähäinenkin. Eiväthän joulukuvastot ole vielä ilmestyneetkään. ;)

Systema on paikka, josta tilaan kalenterit, joulupaperit ja paljon muutakin. Monipuolinen kauppa. Ja mahtavan hyvä palvelu.♥

Suomalainen kirjakauppa odottaa jo joulua.

Select, kaiken turhan tilpehöörin kauppa.

Eiköhän tuossa ollut nyt aluksi.

Parasta alkaa päivän puuhiin ennen kuin aurinko yllättää.

Vesisateen loppumista odotellen

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

94593