kurpitsjuhlakummitus.jpg

Tänään se on, kurpitsajuhlan päivä.

Ulkona sataa alijäähtynyttä vettä rännän päälle ja liukasta on.

PA300001.jpg

Eilen teimme kolmannen valokuusen takapihalle. Noiden pinkkien valojen piti tulla kuuseemme välieteiseen, mutta kun sen paikka täytettiin pariovilla omistajien puolesta, ei meille enää kuusta mahdu.  Mutta tänä vuonna voinkin sitten toteuttaa yhden unelmani eli kuusen tai katajanoksia isoon maljakkoon ja koristeeksi vain punaisia sydämiä. Ja jos löytyy oikein ISO lattiamaljakko, siihen voisi laittaa pallojakin.

Tänään Jouluradio sai uudet nettisivut. Meikäläinen kuuntelee Kauneimpia joululauluja. Siellä eivät jiput, iitat, jannat tai muut laulutaidottomat inise ja huokaile. On ihan oikeita laulajia, jotka osaavat laulaa. ;)

Oikeasti ne eivät vielä soi, mutta kun laitat osoitteeksi http://c0.toivon.net:8106/stream ja vaihdat tuota viimeistä numeroa 6 muuksi, kuulet eri kanavia. 1 on ruotsinkielinen Julradion, 2  Kauneimmat joululaulut, 3 Lasten joulu, 4 Pikkujouluradio, 5 Rouhea joulu, 6 Klassinen joulu, 7 Happy holidays, 8 Jazz joulu , 9 Indie joulu. Luultavasti suunnilleen noin ne menevät. Takuita en anna luettelolleni, koska kaikista en jaksanut odottaa sitä mainosjingleä, jossa asia olisi kerrottu. Tavan jouluradiohan kuuluu sen etusivulta vasemmalta, soittimesta.

PA310004.jpg

Tältä valokuusi näytti aamusella, kun tulin kotiin.

Vielä pitää tehdä etupihalle yksi monivärivalokuusi ja sitten pihan joulu alkaa olla valmis. Kuistille toki tulee vielä reki, pikkukuusia koristeineen yms.

Tänä jouluna lahjat pitää mahduttaa yhteen pieneen paperikassiin, jottei tule mitään turhaa tilpehööriä nurkkiin. Jotain syötävää (kakkua, pikkuleipiä, vaahtokarkkitikkareita, Finlandia-marmeladeja, liköörikonvehteja), juotavaa (makeaa valko- tai rosee-viiniä, mansikka-, vanilja- tai mustaherukkateetä). Tai poiskulutettavaa (kynttilöitä, ulkokynttilöitä ja -tulia, vaniljantuoksuisia vartalomaitoja, käsivoiteita). Kasvavaa (viherkasveja, joulukukkia, kukkien siemeniä). Lämmittävää (pinkit lapaset, flanellinen pyjama tai yöhaalari). Nautittavaa (joulu- tai muuta hyvää musiikkia, pipari/juhannus/koivu/kuusi-saunatuoksua, huonetuoksuja). Siinä valinnanvaraa tontuille.

P1120794.jpg

Karmivan kivaa kurpitsajuhlaa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

94674