Ei mene kuin Strömsössä. Tilasin kuistin kuusiin pastellisävyisen valoketjun, mutta sieltä tulikin lämmin valkoinen. Olisi tullut edes sinertävä, jäinen...

Lisäksi se paketti meni aivan väärään paikkaan, joten ajelin tänään(kin) pitkin maita ja mantuja.

Eikä sitä lunta tullut, kaikki pilvet kiersivät meidät. Alkuviikosta satoi noin sentin verran, joten maa on valkoisen lumipölyn peitossa. Että vieläkin sitä lunta odotellaan.

Ensi viikolla "pääsen" IsolleKirkolle eli Joulupukinmaan pääkaupunkiin katselemaan Lordin aukion valoja ja muuta, kun menen silmäklinikalle. Onneksi aika on myöhemmin iltapäivällä, että ehdimme katsella kaikkea ennen kuin saan sokaisevat tipat silmiini. Sitten minut saakin taluttaa bussiasemalle. ;) Tällä kertaa ei kai suojalaseja liimata silmille.

Nyt minulla on kolme adventtikalenteria. Maakuntalehden, partiolaisten ja yksi, jonka ostamalla tuin puolituttua paraurheilijaa. Ovessa on kolme joulukorttia, mutta eiköhän niitä ensi viikolla ala postilaatikkoon tipahdella enemmänkin.

Toivottavasti pian saa jo hyasintteja kukkakaupasta tai marketista. Kaipaan sen tuoksua.

Puikot suihkivat tilaustöitä, ensi viikonlopulla pitää alkaa askarrella ne muutamat joulukortit, jotka jaan täällä lähisuvulle. Muut kortit vien IsolleKirkolle. Siellä oli ainakin viimeksi iso postilaatikko eräässä kauppakeskuksessa, josta posti vietiin Napapiirille leimattavaksi. En tiedä, vieläkö se on mahdollista. Mutta tarkistan ensi viikolla.

Mutta nyt alan taas kutoa, joululevyjä kuunnellen.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

94999