Himmeli on siirretty keskeisemmälle paikalle pyörimään vapaasti ilmavirrassa. Punaiset tähdet loistavat khh:een ikkunalla ja toinen seinän vieressä antamassa valoa pimeään huoneeseen.

PB220001.jpg

Kuistin penkille on laitettu pari kuusta ja koristeltu ne. Odottavat vielä valoja. Oven pieleen laitoin ekan jouluisen kranssin.

Pöydällä odottavat lankatontut ripustamistaan, samoin kultaiset ovienkelit ja pari ikkunatarraa.

Tyhjensin keittiönoven vuoden aikana kertyneistä korteista. Siinä oli 60 kauneinta korttia, joista yhden kimaltavan enkelikortin jätin joulukorttien seuraksi. Kyllä, olen saanut jo kaksi joulukorttia. :)

Kunhan saan kaiken laitettua paikoilleen, on aika tyhjentää keittiönpöytä ja vaihtaa siihen valkoinen kerniliina, jossa on punaisia tähtiä. Keskelle sitten hopeinen kaitaliina tuomaan blingblingiä.

Kaupasta ostin pitkän marmorikynttilän, joka vaihtaa väriä lämmetessään. Olen jo polttanut neljä oranssista, yhden keltaisen, vihreän ja punaisen pöytäkynttilän ja nyt sitä seuraa tuo valkoinen väriä vaihtava ja sen jälkeen kahdeksan punaista pöytäkynttilää.  Kevättä ja kesää varten löysin myös neljä vihreää pallokynttilää. Ei takorautainen kynttelikkö näytä niin tyhjältä... Yritän vain jouluksi löytää siihen punaiset.

Kaupoista ei ole löytynyt yksittäin myytäviä princettioita. Kolme eriväristä yhdessä maksaa liikaa. Kun se kumminkin kestää niin vähän aikaa. Hyasinttejakaan ei saa vielä viikkoihin. Ehkä täytyy tehdä oma käpyhyasintti. Se on tämän joulun must yhdessä valotaulun kanssa. Viime joulunahan se must oli tonttuovi, josta tuli kesäksi keijuovi puutarhaan.

Mutta nyt lähden ripustamaan tontut ja laitan ovienkelit paikoilleen.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

94866