jouluruokaa.jpg

Tänään kävimme joulun rääppiäisissä, sillä meidät kutsuttiin jouluaterialle. Tosin allergiat rajoittavat kahden kolmesta syömistä, joten.... vähän syötiin.

Kävimme myös kaupassa. Alessa olivat sekä joulukukat että kinkut. Muita tuotteita emme edes katsoneet. Ja kukistakin mukaan tuli vain yksi sininen hyasintti. Kas, kun niistä kolmesta erivärisestä, jotka meillä jo on, sinisessä ruukussa olevasta avautuu vaaleanpunaisia kukkia.  Ängin nyt kolmen ruukkuun neljännen. Toinen vaaleanpunaisista kun onneksi on pinkinvärinen, joten kaikki ovat erivärisiä.

Ostin myös vähän yli neljäkiloisen kinkkurullan ja laitoin sen juuri uuniin. Ennen puoltayötä pitäisi olla valmista.

Koska YLE lopetti joulumusiikin kuin seinään eilen illalla, pitää soittaa jouluradioita. Lasten jouluradiosta tulee eniten meikäläisen makuista joulumusaa. Ylen kanavia en kuuntele pariin viikkoon. Ottaa niin päähän tuo musiikkipolitiikka. Onneksi sentään viikko ennen joulua oli kokonaan joulumusiikkia. Olisivat vain saaneet enemmän kaivella äänilevystön hyllyjä ja soittaa niitä levyjä, jotka on sinne unohdettu. Poppareiden ja iskelmälaulajien uusioversiot eli pilatut joululaulut voisi heittää roskiin saman tien.

Mutta nyt yritän keskittyä lukemaan kirjaa.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

95609