P1130377.jpg?1418320573

Posti on tuonut viikolla kuusi joulukorttia. Kaikki ovat sinitarralla kiinni keittiönovessa.

Ostin keskiviikkona itselleni kolme eriväristä hyasinttia tuon siniseni kaveriksi. Eilen hain niille oman kuparinvärisen, pitkulaisen, kahvallisen astian ja vein kukat viileään khh:seen odottamaan joulua. Etteivät vielä kuki.

Lisäksi olen saanut etukäteissynttärilahjoina pullollisen Cointreauta kakkujen kostutukseen ja pieniin yömyssyihin flunssalääkkeeksi, valkoisen Tonttu Tomeran ja ison punaisen kynttilän lasijalkoineen.

Posti on myös tuonut lankaa ja jouluisia kangaspaloja, joista loihdin jotain uutta. (Kiitos Hanne-tontulle!) Joululahjaksi olemme saaneet myös pussillisen käsintehtyjä konvehteja, järvimuikkuja sekä poron sisäfilettä. Lahjoja, jotka "katoavat" jättämättä jälkiä. Tykkään.♥

Punatulkkukangaspala on juuri sopiva leipäkoriin, joten nyt meillä on jouluksi ja talveksi ihan oma kuosinsa leipäkoriliinaksi. Tähän asti olen käyttänyt vanhoja, ristipistokoristeltuja koristenenäliinoja siihen tarkoitukseen.  Ruusukankaasta tulee keittiöön kesäsalusiini ja punaruutuisesta, vihreillä joulukelloilla koristellusta kankaasta myös salusiini. Vaaleanpunaisesta ja -keltaisesta langasta varmaan jotain ihan vain minulle itselleni.♥

Posti on tuonut myös ison pussillisen valkoisia niittykukkien siemeniä. Kiitos Kälviälle!♥

Vielä kun saisi ison olkisen joulupukin. Tai jos joskus oppisi tekemään sellaisen. Kaupan olevat näyttävät olevan nälkiintyneitä, liian laihoja ja tyyliteltyjä. Eivät olkipukit oikeasti ole sellaisia, mutta kun ei osata tehdä oikeanlaisia, niin yritetään mennä helpoimmin valmistettavilla.

Tällainen on minusta oikea olkipukki! :)

Mutta nyt alan lukea. Muutama kirja kutsuvasti kuiskii pöydänkulmalla. ;)

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

95347