PC050002.jpg

Alkuviikolla kävin Tontun kanssa IsollaKirkolla, Joulupukinmaan pääkaupungissa.

PC050004.jpg

Kauppakeskuksen seinustalla on nimensä mukaiset revontulet, mutta koska emme enää illalla voineet olla paikalla kuvaamassa, täytyi tyytyä näihin miedompiin versioihin.

PC050005.jpg

Pimeässä ne olisivat aivan loistavat!

Lordin aukion kuusesta en edes muistanut ottaa kuvaa.

PC050003.jpg

Ei näkynyt joulupukkia, mutta yhden söpön tontun bongasin yhdessä näyteikkunassa. Tuollaisia voisi mielellään istua meilläkin vaikka joka nurkassa.♥

Keskiviikon satoi lunta, sitä tuli ainakin 13 senttiä. Nyt odotellaan pakkasia ja sen jälkeen lauhtuminen tuo lisää lunta.

Kaamos on alkanut ja taivas loistaa ihanissa väreissä siihen aikaan, kun aurinko muualla näkyy.

Tämä on sitä vuoden parasta aikaa, kun saa sytytellä valoja ja kynttilöitä, lisätä kimallusta sinne tänne, lämmitellä takkatulen luona, juoda kuumaa jouluteetä, herkutella joulutortuilla ja -kakuilla, suunnitella joulua.

Matkallani eksyin kauppaan, jonka nimi oli Glitter ja sieltä tuli tehtyä useimmat ostokset. Koruvalikoimani suureni ja jos ne vaaleanpunaiset joulupallot olisivat olleet pinkit tai fuksianväriset, nekin olisivat lähteneet mukaani. Kaikesta oli -25%, joten kun halvalla sai,..... Hopeiset joulupaketit, sellaiset överit, tarttuivat mukaan joulukarkkikeppien ja kolmien muiden korviksien kanssa kaikenlaisten strassikorujen lisäksi. Minähän ole oikea blingbling-fani ja kys. liikkeen paperissa lukikin sopivasti "Bling is my thing".

Mutta nyt lähden saunaan ja toivotan Teille mukavaa perjantai-iltaa tähtitaivaan loisteessa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

95165